Potreban mi je nacrt sa dimenzijama delova za ovakvu stolicu. Pokusao sam da pravim slicnu ali bez naslona za ruke po nekom nacrtu koji sam nasao na net-u, pa sam skoro upropastio materijal. Dimenzije su takve da se moze sklopiti u tri polozaja ali samo kao lezaljka a meni treba stolica pa da ide u lezaljku. Ne bih da eksperimentisem sa dimenzijama na osnovu slike jer imam materijala taman za jednu stolicu.
Unapred zahvalan.
Ne znam odakle si al ti predlaem da se manes crteza i kontaktiras firmu Trifunovic iz Pranjana kod Cacka!!!
Kod njih ta stolica kosta 15 evra gotova na veliko!!!!
Hvala Tisleru, ova prva kao model, liči na moju ali je mala - za decu.
Znam da ima da se kupi, ali hoću sam da napravim. Imam malo kuvane bukovine, taman za nekoliko stolica. Puno bi mi znacio gotov plan sa dimenzijama, ali ako nema moraću da procenjujem dimenzije sa slike.
Hvala svima.
Pa eto ima sliku pa nek kopira, car je u razmisljanju kako nesto napraviti da funkcionise (bar meni) a ne blanjati, busiti, srafiti ... u tome nema zadovoljstva ako ti drugi sve da na izvolte!!!
Pa kad vec hoces sam da napravis nema smisla da uzimas crteze od drugih jer onda opet to ne bi bio tvoj proizvod, vec usvojeni!!!
Problem je sto imam ogranicenu kolicinu pripremljenih letvica od kuvane bukovine pa sam zato trazio vec provereni nacrt sa dimenzijama jer nemam prostora za probe i greske.