Pozdrav,
ako moze koja preporuka za kupnju stolnog cirkulara.
Amater sam, ali bih htio ipak nesto kvalitetniju i precizniju masinu. Spreman sam odvojiti max 1000 eura.
U obzir dolaze samo portabl cirkulari jer nemam bas stalnu radionicu...
Zapeo mi je za oko plavi bosch gts 10, moze i preporuka za neki jeftiniji, bitno mi je da je precizan
Stolni cirkular
Pozdrav kolega,dobro nam došao.Ja sam isto tu u Rijeci a naš poštovani kolega Stari je sa Kastva i blo bi ljepo da se dogovorimo za neko druženje i upoznavanje i naravno razmjenu nekih iskustava.Å ta se tiče portabl cirkulara imaš nekoliko modela i dosta solidnih u Bauhaus-u i u Elektromaterijalu na Martinkovcu oni sam vidio imaju DeWALT ali to je malo skuplje,mislim da ćeš si ipak naći najpovoljnije u Bauhaus-u,a ako planiraš ići u obilazak ja sam u blizini,Sušačka Draga pa ako si velim za neobavezno druženje ostavi poruku pa ćemo se dogovoriti.
Last edited by Strkic on 16 Apr 2010 13:24, edited 1 time in total.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Skoro smo pricali o tim stonim cirkularima i cini mi se da je metabo odneo pobedu po preporukama.
Jeste, evo nasao sam: viewtopic.php?id=1321&p=1
Pocelo je od makite, a zavrsilo na metabu.
Jeste, evo nasao sam: viewtopic.php?id=1321&p=1
Pocelo je od makite, a zavrsilo na metabu.
Last edited by mbole on 16 Apr 2010 23:00, edited 1 time in total.
Zavisi zasto ti treba, ako ti treba za precizan rez do 1.5m portabl ce ti obaviti posao (ali 1000 eur je previse) Za taj taj novac sigurno ces naci polovnjak cirkular + abrihter za vece duzine. Sad kazes da nemas dovoljno prostora - ovako stoje stvari kad portablu razvuces ili dodas ekstenzije gabariti prelaze preko 1 metar.
Preporuka : samo nemoj uzimati hobi 89
Pozdrav i razmisli dooobro
Preporuka : samo nemoj uzimati hobi 89
Pozdrav i razmisli dooobro
Last edited by dikar on 16 Apr 2010 23:22, edited 1 time in total.
Jest i ovo stoji šta je rekao kolega Dikar za soma eura se da naći i čak manja kombinirka s kojom imaš sve ali ipak je dosta mobilna jer nisu to one teške ljevane mašine i glomazne.E sad kad već pišem o kombinirki,kad sam je već spomenuo jedan moj prijatelj stolar s kojim sam radio ima jednu takvu ima sve cirkular,abrihter-diht,frezer i futer ili neznam kako to još zovu ali za utore raditi i dimenzije su joj negdje oko 70x70 stol i visine nekih možda 90cm i ima oko 60-setak kila strojić je prva liga.
Čovijek sniva a Bog realizira!