Ako ti zaista treba parket mozes ga nabaviti po mnogo boljoj ceni.Napisi mi sta ti treba na savremenaforma@gmail.com.Ja ga pravim u svim klasama i dimenzijama od hrasta i bukve. .400x62 s klasa 1990 rsd,Krace i uze dimenzije su jeftinije. Van standarda 7 eura.Postavljane hoblovanje lakiranje max 7 eura
za hrastov parket van standarda 10 jevreja je sasvim ok cena,zavisi sta je van standarda, manji ili veci... mislim na dimenzije parketa... nekada se kretao hrastov parket m2 prve klase 22 marke...
Hvala svima na odgovoru, a pogotovo čoveku koji je dao svoju procenu - koji je parketu u pitanju.
Ovo je hrastov parket, ono što me zanima je vaše mišljenje - je li ovo I klasa, "van standarda" ili neka druga klasa hrastovog parketa.
Ne bi trebalo da je bosanski jasen :)
moguce da mi se ucinilo,ima dosta sarenog(svetlijeg i beljeg)a cini mi se da jos nije izlakiran(zbog slike)jednom prilikom sam radio sa takvim jasenom i nije ni blizu klasicnom belom jasenu vec je zuci i malcice zlatkaste boje slicno tom parketu.bas me zanima da li je taj hrast(pitaj toga sto je postavljao).:)pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!