Da li je neko video ovo ???
Da li je neko video ovo ???
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
Jeste viewtopic.php?pid=3999#p3999šarenko wrote:http://www.youtube.com/watch?v=esnQwVZO ... re=related
- milan_carpenter
- Majstor početnik
- milan_carpenter
- Majstor početnik
Veljo ja iz iskustva to kazem (IMAM SVE PRSTE - NE BRINI). Po struci sam elektronicki tehnicar ali od '92 odoh u amerika do tada sam samo radio zvucnike. Kod drugara sam poceo raditi drvenariju pa posle kao carpenter - stolar radio na kucama i tako 5 god. Po povratku u srbiju samo fino stolarstvo. U firmi gde sam radio
postoje zastite na masinama pa su strugari i majstori na presama gubili prste i ruke. Moje pravilo je Puna koncentracija pre svega i nema alkohola i dodatni alati za pridrzavanje. Nednog amerikanca je kolega zakucao sa pneumackim cekicem koji ukucava eksere. ebiga pukla daska. MOJ SAVET LJUDI PAZITE. JER BEZ PRSTIJU NEMA HLEBA ZA NASU DECU. Pozdrav
postoje zastite na masinama pa su strugari i majstori na presama gubili prste i ruke. Moje pravilo je Puna koncentracija pre svega i nema alkohola i dodatni alati za pridrzavanje. Nednog amerikanca je kolega zakucao sa pneumackim cekicem koji ukucava eksere. ebiga pukla daska. MOJ SAVET LJUDI PAZITE. JER BEZ PRSTIJU NEMA HLEBA ZA NASU DECU. Pozdrav
" BOG TI SUDI PRE NEGO STO I POMISLIS "
- milan_carpenter
- Majstor početnik
Ma naravno, al dvaput cuvano ne bi trebalo da je problemmilan_carpenter wrote:mbole ma da neduzimo ok neka rade sta hoce. Moji prsti ne vrede tih para. Ja sam za ono
" KO SE CUVA I BOG GA CUVA "

Ja ovo shvatam ko air-bag. Kad ga imas ne znaci da treba da vozis levom stranom i da uleces u makaze, al nece da smeta ako nekad naletis na led i opalis u drvo.
Koliko vidim na sajtu nisu, imaju dilere u australiji, Koreji, Japanu... ali ne i u evropivelja wrote:Da li su poceli da rade cirkulare za Evropu?
Vidim da su pored onog starog modela, poceli da prave jos par: http://www.sawstop.com/cabinet/cab_compare.php