Kako je ovo prvi put da radim od početka pa do kraja kuhinju u novouseljenom stanu javljam Vam se za pomoć negde na sredini projekta ili možda na pošetku 3 trećine

Sada sam u fazi gde sam završio sve korpuse i imam sav potreban materijal (frontovi, radna ploča sudopera, okovi...) dobro, korpusi su pri kraju, pravim otvore na leđima za sudopere, slavine, štekere itd... E ovde imam prvu nedoumicu: korpus koji će stajati pored šporeta je predviđen za plinsku bocu pa Vas pitam šta i gde izbušiti (u dosadašnjem stanu nemam plin)?
Drugo pitanje bi bilo: koji je redosled radnji za montažu gornjih elemenata? Pretpostavljam da se prvo kače gornji?!
Treće pitanje, koji je redosled radnji za postavku donjih korpusa?
Mnogima će ova pitanja biti smešna ali meni je za prvi put važno da mi neko tačno kaže šta i kako da ne bi nešto zaj....
Četvrto pitanje, odnosi se na radu ploču i sudoperu. Sudopera je ugradna sa jednim koritom i oceđivačem i prostiraće se na dva korpusa, u prvi 60cm širine ide oceđivač a korito u prvi deo drugog korpusa koji 85cm širok,
znači pitanje je kako da prenesem na radnu ploču tačne dimenzije sudopere (jel merim od onog filca...falca?) i može li to ubodnom da se iseče (ploča 4cm)? Ako neko ima još nešto da doda oko ovog dela nek slobodno ukaže na nešto što početnik ne može da predvidi.
Toliko od mene.
Pozdrav