@maricaiivica
Nista ovde nije pomoglo, stari lak nije samo ispucan bio vec na pojedinim mestima potpuno skinut i tu je drvo vec pocelo da dobija tamniju boju pa kako god sam probao rezultat je bio isti.
Probao sam i osnovni lak pa bajc i tako se nije moglo potpuno izjednaciti sve pa zato sam na kraju odradio cetkom.
@art of wood
Da, vestu ruku i brzi rad jer cim negde prodes ako je malkice povuklo vec se vide tragovi cetke.
@BojanPN
Drago mi je da ti se svidaju
@BILJEZNIK
Mozda necu ni ja za par godina ali jos uvek sam svez majstor da bih mogao previse da biram.
Radim sve za sta mogu da garantujem da cu uraditi pedantno i precizno a s druge strane klizace ugradujem ove jer cesto su moje musterije ljudi koji nekako uspeju da dodu do toga da srede nesto po kuci i izdvoje malo i z nas stolare pa je totalno blesavo im uopste i nuditi nesto tipa blum ili hettich itd itd....
Ovi klizaci su najjeftinija varijanta koju nudim svojim musterijama, mnogo su bolji od onih *obicnih* na tockice a ljudima su super jer mnogi nisu ovako nesto ni videli nego do nedavno su koristili klizace sa falcom i letvicom pa zmisli kako im je sad kad im ugradim ovo ?
A cena klizaca je sitnica, u kineskoj varijanti oko 2e komad a malo bolji su oko 3.5-4e tako da svako moze ovo sebi da priusti
@singer
Vidis kako znas, ko da si ti ugovarao posao a ne ja