ti prodajes ili kupujes?Nikolasd wrote:I niko se ne javi za suvu orahovinu. Sale ponudi za 600 e po kubiku a Vlada pomenu da je cena oko 1700 e ( ajde neka bude okrajcane ).
Da li je ovo zdravo drvo oraha?
- miloscale
- Majstor majstora
pa neznam bas parena bukva je jako dobro drvo posto je dosta umrtvljeno parenjemsbvlada wrote:onda je to super cena, jer camovina stolarska CPC se prodaje 350 e, a kuvana bukva 450 e.miloscale wrote:to su bas jake cena za orah ja ga nebavljam na nekih 450e i to bas dobar ali neokraicen
ja mislim da je orah malo kvalitetnije drvo od camovine i bukve, bar meni..
a i bukvu mogu da ti nabavim na 350e do dva metra duzine a ima tu na forumu tema sto sam postavio u vezi jasena da ima lik veliku kolicinu i da moze da se uzme za male pare
meni treba hrast, po kojoj ceni se on moze kupiti?miloscale wrote:pa neznam bas parena bukva je jako dobro drvo posto je dosta umrtvljeno parenjemsbvlada wrote:onda je to super cena, jer camovina stolarska CPC se prodaje 350 e, a kuvana bukva 450 e.miloscale wrote:to su bas jake cena za orah ja ga nebavljam na nekih 450e i to bas dobar ali neokraicen
ja mislim da je orah malo kvalitetnije drvo od camovine i bukve, bar meni..
a i bukvu mogu da ti nabavim na 350e do dva metra duzine a ima tu na forumu tema sto sam postavio u vezi jasena da ima lik veliku kolicinu i da moze da se uzme za male pare
- svetislavzivanovic
- Brzi dodavač alata