klizna vrata

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Sasa wrote:Pa vjerovatno da su samo vrata, u suprotnom bi bilo prejeftino!
Kod mene bi taj plakar kostao 850E! Cijenu racunam 100E/m2 + 100E po vratima + ako ima ogledalo, lift za vjesanje garderobe, razni drzaci(pantalone,kravate,kaisevi...)!!!
:)
Aaa, to su cene za ove sa kravatama :D
Last edited by maricaiivica on 09 Nov 2010 20:04, edited 1 time in total.
dstuhli
Dodavač alata

Post by dstuhli »

maricaiivica wrote:U prvom postu nisi napisao da mislis samo vrata da pravis od univera 10mm pa te sada moram pitati da li ti traze 350 samo za vrata :D
Da samo za vrata:/
dstuhli
Dodavač alata

Post by dstuhli »

maricaiivica wrote:
Sasa wrote:Pa vjerovatno da su samo vrata, u suprotnom bi bilo prejeftino!
Kod mene bi taj plakar kostao 850E! Cijenu racunam 100E/m2 + 100E po vratima + ako ima ogledalo, lift za vjesanje garderobe, razni drzaci(pantalone,kravate,kaisevi...)!!!
:)
Aaa, to su cene za ove sa kravatama :D
Ono što mene interesuje koliko bi koštala samo vrata jer mi za to traže od 350 do 600 €
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

350 evra je sasvim realna cijena za troje vrata plakara u dimenziji koju trazis, naravno sa gornjom i donjom sinom i kompletom tockova! Naravno ovo je za sistem kliznih vrata na kojem su rukohvati i vodjice od sirovog AL-a i nekog jeftinijeg proizvodjaca tipa MEPA Turska sistem PKM-80. Odlicno radi!!!
Image

A i ova cijena od 600 evra moze da bude jeftina ako je u pitanju neki bolji mehanizam od eloksiranog AL-a u boji i nekom fensi izgledu naravno ovakva krila i rade mnogo bolje!!! Npr KOBLENZ sistem sa skrivenim sinama!
Image
Last edited by Sasa on 10 Nov 2010 10:54, edited 1 time in total.
slatki list
Dodavač alata

Post by slatki list »

pomoc dilema plakar sa kliznim vratima sirina 3.2m staviti troja ili cetvoro kliznih vrata i pomoc za raspored unutra gde videti neku od mogucnosti
Post Reply