Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Vecinom pogadjam bez farbanja,hoce ljudi da prodju jeftinije, kao sto ti je poznato ,,svi se razumeju u to itd,,samo ti majstore obori cenu...
Sto se tice brusilice(slajferice)moracu sa sinom da izvrsim malu korekciju ,i sada je dobra ali bice mnogo prakticnija kod stelovanja i spanovanja,mislim mnogo brze i jednostavnije...Kad uhvatimo malo vremena doteracemo i te finese i snimiti mali klip kako radi da se malo hvalim a i drugima da bude od koristi...
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
zvecanac wrote:kao sto ti je poznato ,,svi se razumeju u to itd,,samo ti majstore obori cenu...
Meni su ranije neki donosili robu na lakiranje i kazu: ako mozes samo malo da prsnes... a ja im odgovarao: evo ti cela radionica i materijal pa prsni ti Ljudi nisu ni svesni koliko tu posla i troskova ima, a treba i iskustva. I jeftinije bi mu bilo da si mu klupu ti lepo izlakirao i da to lepo izgleda i dugo traje, ali ne vredi mnogo ni objasnjavati, vidis i sam.
Hvala Miloscale,trebala je dosta matematike da bi se odradile lucne ivice stola sa masinama i alatima koje imam...Bocne strane su morale da budu montazno demontazne jer po sredini kupac postavlja staklo...Zato sam postavio navojne sipke koje se srafe u matice ugradjene u lukovima...
I ovo ce da prodje.
Skoro sam na netu video neku ogradu u ovom fazonu,svidela mi se ,pa sam je uradio od hrasta u slicnom stilu za jedno potkrovlje...
Danas sam montirao ogradu ...
I ovo ce da prodje.