Radovi napreduju, ali dugo to traje, bar meni :rodna:
Na red su dosle i bocne stranice.
Posto je uzgavlje vise od kreveta i supruga prijetila da ce citati knjige u ovom kreveticu od curice vec sam vidio kako se nasljanja u kut i kako kut puca. Nisam zelio previse sarafa stavljati sa vanjske strane pa reko da se i ja ko pravi majstor osijecam. Aj da puknemo par keksica da malo pridrze bocne stranice. Na karaju su se pokazali zgodni prilikom postavljanja glavnog kutnika.
I spajanje bocne strane kreveta sa zadnjom. Gledam ovu sliku bogme nezgodno je ovo bilo mozda se to moglo i drugacije. Zapravo sigurno se moglo samo se ja u tom casu nisam sijetio kako

Uglavnom malo sam si pomogao sa stegom i bilo sve ok.
Posto mi je ovo prvi projekt od MDF-a nisam bio siguran u njegovu cvrstocu pa sam upotrijebio trio maticu i stavio M6 saraf u nju.
Rupe za njih sam busio improviziranom busilicom

Radio sam sa 16mm materijalom a rupa je morala biti 14mm duboka pa nisam zelio riskirati sa busilicom.
Covijek uci dok je ziv. sljedeci put (cu onako kako se i radi) sve izrezati, poglodati pobusiti pa onda farbati a ne kao sad mislit hocu li oguliti boju ili ne.
Jednom sam na ovom forumu procitao da stega nikad dosta. Tako sam se i ja osijecao kada sam lijepio lajsne za vrh kreveta. Jednu sam sa stegama a drugu sam jednostavno posarafio i kada se ljepilo osusilo odsarafio sam sarafe. Sad me ceka kitanje :skratta:
I na kraju drugog dijela do sada kompletirani posao. Treci dio bi trebao prikazati krevet u svojem okruzenju tj. u sobi. Ko zna kad ce to biti :forvonad: