Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Ceo prozor se iskrivio, i sad je umesto da bude kvadrat ram prozora je postao romb.
Znaci u uglovima prozora (samog prozora, ne stoka) sada umesto cetiri prava ugla imas dva tupa i dva ostra.
Naravno usled toga strana prozora koja je sa suprotne strane od sarki je spala, tako da zena i cerka nemaju sanse da ga zatvore (a vala ni da ga otvore).
Pored toga krilo od 140cm, kad otvoris zauzme vise od cetvrtine sobe.
Pretece me sa idejom
Ja vec par meseci doterujem jednu za moju gospoju, i nikako da je zavrsim. Doduse nisam planiraso sediste i zvonce, al imam bolju registraciju od tvoje: Bg-666-999 (zlo i naopako ) A ima i ime: Belzebub
Ð азмишљао сам да мојојВештици поклоним за Нову годину дрвени усисивач (ипак је ово 21.век), али сам на време одустао да за Божић не добијем седиште за катапултирање (из стана).
Tri puta meri, jednom seci... i tako jedno pet šest puta
POzdrav svima malo kasno sam se nadoveozao na temu ali hocu da kazem uvezi okova GU.
GU je dobar okov ali mislim da je bolji SIEGENIA(sigenia)moze da se nabavi u beogradu,dobijes sve potrebne sablone od njih i samo radi.
Nedavno sam radio sebi prozore za pomocne iliti nusprostorije i po savetu staklorezca
ugradjeno je 24mm umesto 20mm izostaklo.Time je povecana izolacijska sposobnost,
a cena je bila ista. Znaci umesto 12mm al sipke ubacena je 16mm.
U ShopNotes #109 str. 50 ima lepo objašnjeno zašto su vertikale pune dimenzije, a horizontale ide između njih. Pored estetike (ako je horizontala pune dimenzije onda njeni krajevi vire ko čir na du**tu), ima malo i mehanike. Sva težina spada samo na zalepljeni spoj, a to je bilo jako izraženo kod starih lepkova kada je gravitacija mogla vremenom da rasklati spoj. Danas, teško. I to samo kod klasičnog spoja čep/rupa. Kod raznih "preklapajućih" spojeva ovo nema veze. Dakle, estetika je najbitnija.
krajisniku druze dragi ovaj propust si sada uradio i nemoj vise da te nebi kostalo:lajsne za staklo idu iznutra,ovo kod tebe je napravljeno naopako.inace sve izgleda ok.pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!