Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
singer wrote:super su ti ovi camovi stolici,i noge su ok samo oblik gornjih ploca neide uz oblik nogu.
pozdrav!!!
Svaka ti dala tishler nema šta ! Nego singer da ti se nadovežem za Noge si upravu ali za ploču ne ?
Ploča je ok sve do ivica to je trebalo biti oblije, ne puno Ali noge na donjim krajevima (završeci) su sve uvučene, znači nema pete već je uvučeno to stilski polazuje da je sto uži. Mislim umanjuje mu se širina dole pogledom na njega esteski gledano Dok baš svi stolovi koji imaju šapu ka spoljnoj strani koja ide, imaju i nepravilnu gornju ploču i širu U suštini to je taj stil francuzi Luji ovaj Luji onaj gledo sam sam baš te razlike je .. ga to je njihov stil ko procunja malo po netu videće ša je bila razlika između Luja 15 i 16 jedan je sve širio , a drugi je sve sužavo mislim na sav nameštaj iz doba jednog i drugog Eto i ja ima pojima ufff
hvala kolege na komentarima ..ovo je bila proba sa stolovima ,prvi put radim ovakve i mislio sam da nesto nije u redu sa njima ..znaci moram malo mijenjat i plocu i nogice ....
singer wrote:ajd sad mi objasni zašto si čamove stoliće farbao tako(i čime si ih ofarbao)ovako sa slike nemogu da procenim.
poydrav!!!
stolovi su naruceni bez nacrta i slika ,znaci da uradim po svojoj zelji ,tako da sam odlucio da isprobam sa ovakvim nogicama .
Farbani su u ovu boju zato sto sam istoj musteriji radio i biblioteku, a farbano je sadolinom (lesol ton) bor ,2 premaza, pa lakom(lesol top) tamni isto 2premaza , na vodenoj bazi
Pitam se samo koliko su teški ti viseći elementi ,ne koliko su jaki ! Hrastovina je ko kamen za obradu kad je iz delova ovo je kvalitet bez obzira na stil i baš se i meni sviđa prosto al večno ! Još jednom svaka čast Tishleru
Ja se izvinjavam sto sam tek sad pregledao celu temu. Radovi su EXTRA, skidam kapu
Jedina moja zamerka je za sastave na vratima. Po meni cafni mora kroz friz pa kajle, sraf ne sluzi nicemu.
Last edited by SHABI on 29 Aug 2010 19:38, edited 1 time in total.
"sreca sto imamo ovaj forum pa su dundjer shef... smile i majstor singer dali "dijagnozu" pa sam stetu uspio da ispravim" nemojse sikirat uvijek moreš napravit sto nanova ha haha