Moja prva fotelja
Imam u planu svojoj kcerkici napraviti mali kauc za njenu sobu. Supruga ce rijesiti šivanje, a konstrtukcija je moja al ne znam koju debljinu spuzve da koristim. Vidio sam da ima i raznih gustoca. Ako je dobra za ovakve fine fotelje bit ce i za moju cerkicu
dakle koja debljina spuzve za dio gdje se sjedi koja debljina za rukohvate a koja za ledja? Gustoca vjerovatno ima veze pa eto i koju gustocu da gledam za sto'
Uh hrpa pitanja

Uh hrpa pitanja

imam i ja koje pitanje.... oces federe ili smao sundjer..... ako idu federi ja ti preporucujem preko filc da stavis i zimu pa sundjer 2cm i stepa se 2cm sa materijalom.... i to je super
kvalitet i cvrstoca ..a ako ide samo sundjer onda zavisno koliko oces cvrsto-mekano kod nas su najcesce cvrstoca 25 i 35 a ostale cvrstoce su za druge namene... rukohvate opet zavisno od toga kakvi su...i koju ces ti debljunu da stavis...od 2 do 5cm najvise ali na kaucima je najvise 2-3cm ...a ako oces jos tvrdje... kroz federe provuces sundjer... iseces trake na 5cm i visine 10cm i znaj da to nikada nece propadne.... opet kazem koliko oces tvrdo....neko oce tvrdo a da upadne i onda ojacamo federe a stavimo preko svega ispod materijala tablu ili dve memori sundjera
... znam dosta o ovome tako da pitaj slobodno
mogu i neku sliku dati ako ti znaci 

Zdravo svima,
Odavno me interesuju berzere i koliko vidim ovde su stvarno dobre, samo me interesuje naravno cena, sad znam da se ne mozete reklamirati ali da li postoji nacin da mi neko odgovori na ovo pitanje? Pored toga sto su izrada kao i njen nacin, materijal, vazni, mislim da je cena u svakom slucaju kljucna.
Hvala na odgovoru,
Odavno me interesuju berzere i koliko vidim ovde su stvarno dobre, samo me interesuje naravno cena, sad znam da se ne mozete reklamirati ali da li postoji nacin da mi neko odgovori na ovo pitanje? Pored toga sto su izrada kao i njen nacin, materijal, vazni, mislim da je cena u svakom slucaju kljucna.
Hvala na odgovoru,
Videcu danas kod brata dal ima taj sundjer.. on se koristi za popunjavanje rupa jer je tvrd i preko njega se razvuku gurtne....ako oces kvalitetno..a ako neces onda stavljas sta ocesmirkoni 2 wrote:Nepi jedno pitanje.Čime si ispunio gore rukohvate ispod sundjera kao i sa strane. Odgovorom ćeš mi spasiti staru fotelju

EDIT:

to je neka mesavina sundjera i komadici koji su presovani....
I ovo sam se malo ponovio... izleteo za male pare pa nisam mogao a da ne kupim

malo radila masina i u garanciji jos godinu dana

Last edited by Nepi on 18 Jan 2013 09:17, edited 1 time in total.