Ako nije neki veliki problem, jel bi mogao ta uputstva da nekako okacis na net (ako ne znas kako posalji meni na e-mail, pa cu okaciti ja). Koristilo bi mnogima.
I daj neku slikicu.
Molim pomoć za MIO Hobi 83
- mikijevski
- Šegrt
Može prijatelji, nije problem, dajte mi par dana da napravim scan i onda ću poslati mbole-tu na mail pa neka nam svima bude na korist !mbole wrote:Ako nije neki veliki problem, jel bi mogao ta uputstva da nekako okacis na net (ako ne znas kako posalji meni na e-mail, pa cu okaciti ja). Koristilo bi mnogima.
I daj neku slikicu.
Srdačan pozdrav !!!
Pozdrav svim članovima foruma, budući da sam novi na forumu ne bih da otvaram novu temu nego bih ovdje postavio pitanje. Naime, dobio sam mio standard hobi 82 kombinirku na poklon od punca kako bi mogao praviti kosnice za svoje pcele. Masina je dobro ocuvana dugo je stajala u suhom ne koristena a radila je manje od 10 stati svog ukupnog rada. Moje pitanje bi bilo kakvi boreri ili glodala se mogu postaviti na uredjaj za pravljenje utora koji je dosao uz masinu ako mozete postaviti link ili sliku do istih i da li se sa tim uredjajem mogu praviti spojevi kao na ovom lr natavku: http://www.honel.hr/webshop/image/cache ... 00x500.jpg