Kopirna glodalica

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
nikolans
Brzi dodavač alata

Post by nikolans »

ok, naravno, ali ovi mrtvacki kovcezi i slicni komentari doticnog su mi stvarno degutantni. Na prva pitanja sam odgovorio iz dobre namere, ali mislim da cela prepiska nije na mestu i da nije vredna da ostane na inace veoma lepo osmisljenom i uredjenom forumu-sajtu. Svaka cast za ideju!
branimir
Majstor majstora

Post by branimir »

nikolans wrote:ok, naravno, ali ovi mrtvacki kovcezi i slicni komentari doticnog su mi stvarno degutantni. Na prva pitanja sam odgovorio iz dobre namere, ali mislim da cela prepiska nije na mestu i da nije vredna da ostane na inace veoma lepo osmisljenom i uredjenom forumu-sajtu. Svaka cast za ideju!
Ne razumem zasto se zestis.Ne stoji ti namera da nekog ubedis da je to glodalica
namenjena i za drvo, kada nije.Da li vreteno ima brzine vece od 10000, nema
I sama konstrukcija i oiblik nije predvidjen za tako nesto.Kada udjes u sustinu
obrade drveta shvatices.
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

Прво, хвала за оно " момак" пошто сам давно- нешто после задњег светског рата - угледао бабицу у породилишту
Не знам где је агресија? Чини ми се да је пре агресија "jedini je problem sa forumima, svi napisu svoje misljenje cak i kad je ono pogresno i dovedu ostale u zabludu" да би се то претворило у "Zahvalio bih ti se na tako "pametnom" i suvisnom odgovoru"
јзвињавам се ако је за Вас (не смем више на перту ипак је доктор наука у питању) увреда што сам Вас ословио са "мајсторе". Сматрао сам да се овде окупљају мајстори и да је то нормално ословљавање међу њима (а и нама који им сметамо овде).
Нисам доктор наука и на том нивоу не бих да дискутујем. Ако су ми руке у уљу и гвожђурији задњих 50 годима можда понешто и ја знам о тим машинама.
Ија сам једну "Wanderer" копирну глодалицу(има само три тоне) гурнуо у ћошак - превазиђена машина - сад ЦНЦ много једноставније ради све те послове.
јма овде на форуму доста тога што су писали МАЈСТОРИвласници ЦНЦ машина којима обрађују дрво. Погледајте колике су те машине, шта раде и пошто су! ј, довољан им је "цртеж" не треба им "модла" ...
Дођох, видех, побледех
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

sloba10 wrote:ј, довољан им је "цртеж" не треба им "модла" ...
:tummenupp:;)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Post Reply