I još malo da se hvalim
Hvala kolegama za pozitivne kritike. Stranci kada gledaju igračke, samo se hvataju za nefarbane. Čak se može primetiti da kada biraju igračku, prvo probiraju one koje su "najlošije" obrađene, Valjda im se sviđa da se vidi da je ručno pravljeno.
Kod naših ljudi je izgleda navika da i za Space Shutle, F1, TGV....... znaju kako bi trebao da se napravi i odma će ti reći gde je greška. Nego nemaju vremena da prave, pa makar kritiku da priušte, kad već od posla nema ništa.
Od 1. Septembra sam na odmoru, pa ću biti u radionici po ceo dan, svi su dobro došli.
Kod naših ljudi je izgleda navika da i za Space Shutle, F1, TGV....... znaju kako bi trebao da se napravi i odma će ti reći gde je greška. Nego nemaju vremena da prave, pa makar kritiku da priušte, kad već od posla nema ništa.
Od 1. Septembra sam na odmoru, pa ću biti u radionici po ceo dan, svi su dobro došli.
Last edited by jolollo on 21 Aug 2011 21:59, edited 1 time in total.
Bilo jednom, biće opet
- peradetlic
- Majstor majstora
Svaka čast,prelepo izgleda!Ja radim neke dečije čiviluke sa eva penom na drvenoj osnovi pa me zanima kakve boje da koristim,već sam postavljao to pitanje na sr pa sam možda i dosadan...Vodene sam čuo da su ekološke ali nisam do sada kupovao niti znam da li pre farbanja ide neka podloga-ja sam malo jači stručnjak za te stvari...POMOĆ?I još jedna stvar-kako da postavim slikuuuu???
- peradetlic
- Majstor majstora
Pre neki dan sam se zainatio da napravim puzzlu i mislim da sam uspeo. Ostaje da se dorade ivice i biće O.K. Da bi moglo da se pravilno iseca preradio sam list testerice - stanjio ga, a usput sam otkrio da ravnoća sečenja po vertikali zavisi isključivo od lista testerice. Prošla testerica je toliko krivo sekla, da sam mislio da je prdeknula,međutim kada se stavi list od drugog proizvođača, seče i ona dobro. Å ta da radim, svaka škola se plaća.

Bilo jednom, biće opet
Da se i ja sa zakašnjenjem umešam malo u ovu temu ? Rad je dobar ali dali si primetio da ti jako malo fali da sve to pretočiš u intarziju ? Recimo kao ovo 
pronađi na netu u pdf-u Intarsia woodworking for biginners katalog free je i dobar je probaj čisto preko googla samo na slikama tražeći intarsia woodworking for biginners izaće ti svi radovi !
ja sam se zaljubio u te radove jako su dobri :tummenupp:

pronađi na netu u pdf-u Intarsia woodworking for biginners katalog free je i dobar je probaj čisto preko googla samo na slikama tražeći intarsia woodworking for biginners izaće ti svi radovi !
ja sam se zaljubio u te radove jako su dobri :tummenupp:
Last edited by MapleMan on 12 Oct 2011 21:39, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže