nešto od majstorice

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Marko Enter
Majstor majstora

Post by Marko Enter »

Hehe

pozdrav Marko
Bez znanja nema zanata :)
djagi
Majstor

Post by djagi »

mbole wrote:Mni drugar ima na vratima natpis: Ne boj se kera, nego gazde :)
nije valjda da ujeda?
majstorica
Šegrt

Post by majstorica »

E pa veliki pozdrav svima,
nisam imala puno vremena duži period da piskaram i čitam svoj omiljeni forum al "ete me sade".Å to se tiče pasa u pitanju je rasa Fila Brasileiro ili ti Brazilska Fila ili ti kako je Brazilci nazivaju Brazilska doga.To je jedna od dve rase koju uzgajam a što se tiče natpisa na vratima to je šesti natpis od samog ulaza u dvorište. Čisto da ne bude da nismo opomenuli goste a i da ih nismo obavestili da kuce kasno veceraju:lol::lol::lol:
Jeste da nema veze sa stolarijom al evo nekih slikica mada sam po pitanju stolarskih trikova zbog njih sam najaktivnija u poslednje vreme jer su mi pojeli jedan štok,odvalili drveni deo vrata gde stoji brava i pojeli drvenu kotilicu koju sam pravila za njih dva dana i još bajcovala u crveno i još mnogo što šta.No, bitno je da ima razloga da palim stol. mašine čisto da ne zardjaju:D

Image Image Image

Ovo je samo deo ekipe, ostali deo je na web site u a sad pa stolari gde ste mi ? :lol::lol::lol:
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Hoću da imam dvorište! I kera! Ma može i radionica :) Izem ti stan i zgradu :(
Doduse moja omiljena sorta su labradori (imao sam jednog), al i ove tvoj ekuce su baš lepe.
Ček, ček... Jel ono labrador skroz levo na ovoj levoj slici? Ne vidi se dobro, al liči.
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

e bre gazda, pa ti se u sve razumes !
majstorica
Šegrt

Post by majstorica »

eeeeeeeeee............
baš tako kao što ti mbole sada govoriš govorila sam i ja:ma hoću u dvorište i tačka!!!!!!
Kao prvo čovek je stvarno komotniji i može da pravi i kucka koliko god i šta god hoće.Å ta možeš da praviš u budjavom stanu-NIÅ TA!!!
A mi stolari non-stop pronalazimo razloge za kuckanje pa onda to treba nekako i sprovesti u delo.Ja sam baš imala sreće jer je deda moga muža inače Dr.med.nauka-prof u penziji,maštao i trudio se celoga života da postane stolar.Zašto ga je to toliko fasciniralo ne znamo ali kupovao je mašine svuda po inostranstvu kao lud i "prčkao"po kući koje kakve komode i ostale nn elemente kad god je imao vremena za to.Jaoj treba da čujete barem jednu priču kako je u to vreme pokušavao da zalepi furnir za panel ploču Image :lol:Image E pošto smo mi pre godinu dana rešili da ipak dezertiramo iz grada na Frušku goru tj u tu njegovu vikendicu,moje najveće oduševljenje je bilo što nam je za useljenje poklonio sve svoje stolarske alate i mašine.Tako da ŽIVELA STOLARIJA!!!!!

ps.nema labradora kod nas samo Braz.File i Beli Å vajc.ovčariImage
Mladen
Pred-majstorsko zvanje

Post by Mladen »

Свака част Мајсторице! Неко ко воли животиње и столарију сигурно не може бити лош човек!
Толико паса сигурно захтева доста времена и труда.
majstorica
Šegrt

Post by majstorica »

Mladen wrote:Свака част Мајсторице! Неко ко воли животиње и столарију сигурно не може бити лош човек!
Толико паса сигурно захтева доста времена и труда.
Hvala svima za lepe reči i mogu vam reći da me svakim danom sve više oduševljava ova forumska "skupina",ovde koliko vidim ima dosta vas koji imate pse.Znači stolarija+životinje=LUUUUUD FORUM Image
Mladen
Pred-majstorsko zvanje

Post by Mladen »

Немамо сви тако опасне псе, али далеко од тога да су безопасни. Погледајсамо ове крволочне чељусти и опасан поглед...

Image Image
Bojan
Administrator
Administrator

Post by Bojan »

Ja sa ovim ne bih smeo da se zezam preterano...
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Moj pas cuvar na radnom mestu,do duse makar tri-cetri musterije su me zapamtile po psu koji ujeda a ne po kvalitetnom radu.
Image
Sada je dobio naslednika ali njega nema jos uvek na slikama.
Last edited by Dule on 19 Apr 2008 22:58, edited 1 time in total.
djagi
Majstor

Post by djagi »

kolko ja vidim ovo je pas spavac.Izgleda neka nova rasa?
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Trstenički kantoprevrtač?
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Pa kao i majstori,neko radi a neko se odmara pred rad,ali spada u grupu.
djagi
Majstor

Post by djagi »

jesi li ga malo bacao,da nije pticar?Malo se odaljismo od teme al nisam mogao da izdrzim.Majstorici svaka cast
Post Reply