otkup piljevine

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

nikola_VUK wrote:Mislim da ne bi veliki problem bio naci prevoz za Srbiju za male pare, jer se gomila kamiona vraca za Srbiju prazna.
A carina, PDV, spedicija, papiri...
Nije bitno sta je, radis uvoz, znaci sva papirologija i naravno naplacivanje ko da uvozis frizidere, daske, ormane...
Jos moze da im padne na pamet kako uvozis otpad, pa da onda to ide po posebnoj proceduri, da moras da dokazujes da nije toksican, bla, bla...
nikola_VUK
Zarezivač olovaka

Post by nikola_VUK »

Nema carine, spedicija oko 50e, pdv sve zavisi od vrednosti, a vrednost znamo kolika je, u principu ako ce neko da izveze jedan kamion sigurno se ne isplati ali mislim da Sasa ima toga dosta pa ce dugorocno poceti da donosi neke pare.
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

nikola_VUK wrote:Nema carine, spedicija oko 50e, pdv sve zavisi od vrednosti, a vrednost znamo kolika je, u principu ako ce neko da izveze jedan kamion sigurno se ne isplati ali mislim da Sasa ima toga dosta pa ce dugorocno poceti da donosi neke pare.
Дајми адресу или бројтелефона тога што ће ми за 50€ довести камион пиљевине. Ја га још частим 50€ а Саши плаћам пиљевину !
Дођох, видех, побледех
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

:kapitulation:
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Nece ga iz Kolasina dovesti bez 300 do Pozege,fitopatolog na obe strane po 15e,dva speditera po 30.....sleper do Bg sa pdv cc500.A ako ima neko povratne ture za 50 evrica za mene ima odma cetri ture ...kad treba nema nigde te povratne ture.
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

radmit wrote:Nece ga iz Kolasina dovesti bez 300 do Pozege,fitopatolog na obe strane po 15e,dva speditera po 30.....sleper do Bg sa pdv cc500.A ako ima neko povratne ture za 50 evrica za mene ima odma cetri ture ...kad treba nema nigde te povratne ture.
Стани у ред:forbannad::pucko::reta::oskyldig:
Дођох, видех, побледех
nikola_VUK
Zarezivač olovaka

Post by nikola_VUK »

Znam da kad sam ja uzimao neki materijal iz Zemuna da su mi racunali gorivo u oba pravca + spedicija dnevnice..... ja trenutno nemam potreba za tim ali sigurno ima ljudi koji non stop imaju ture iz Srbije za CG, tako da im se isplati da ti dovezu sleper za 200-tinjak eura, za 100 mislim da nema sanse ali ako dodas jos 100 i nemas vremensku odrednicu tj nije ti vazno da li je tura sad ili za 10 dana mislim da mozes da napravis posao.
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

nikola_VUK wrote:Znam da kad sam ja uzimao neki materijal iz Zemuna da su mi racunali gorivo u oba pravca + spedicija dnevnice..... ja trenutno nemam potreba za tim ali sigurno ima ljudi koji non stop imaju ture iz Srbije za CG, tako da im se isplati da ti dovezu sleper za 200-tinjak eura, za 100 mislim da nema sanse ali ako dodas jos 100 i nemas vremensku odrednicu tj nije ti vazno da li je tura sad ili za 10 dana mislim da mozes da napravis posao.
Добро је ! !
лицитација се захуктава !
Ти Вуче крену са 50 €.
Ја лепо понудих 100€
Сад си ти подиг'о на 200€
200€ први пут !
Наставак у удућем броју.........
Дођох, видех, побледех
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

2Х :oskyldig:
Last edited by sloba10 on 25 Apr 2011 12:55, edited 1 time in total.
Дођох, видех, побледех
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Ljudi ja nemam piljevine na prodaju, treba mi za grijanje a iz Cg za Rs uvijek moze da se nadje tura po sistemu "daj sta das" jer se cesto vracaju i prazni!
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

Sasa wrote:Ljudi ja nemam piljevine na prodaju, treba mi za grijanje a iz Cg za Rs uvijek moze da se nadje tura po sistemu "daj sta das" jer se cesto vracaju i prazni!
Не жучи се Саша ја сам те само за пример писао. Видело се на оне слике што си поставио овде како сваку трунку пиљевине скупљаш и чуваш:oskyldig:
Дођох, видех, побледех
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Pre neku godinu bilo piljevine koliko hoces na svakom cosku, sad je nema ni za leka nama se bas stvara problem za susaaru.
debela
Dodavač alata

Post by debela »

Da li neko prodaje piljevinu ili poklanja?
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Bilo bi jako fino da napišeš odakle si (profil pravila sajta...)
Bitno bi olakšalo komunikaciju.
Ja sam vidovit pa znam odakle si ;), ali ima ih i onih koji nemaju te mogućnosti.
Nikolasd
Majstor početnik

Post by Nikolasd »

1kг сувe piljevine ( са испод 18% влаге)=5 Kw ,pa vi sad vidite .
Post Reply