Diht za mio standard
Pojasni nam malo kakav je to Hobi 83 mini
? Kako se ljudi s godinama smanjuju, sve su niži
, ili, kao što to Dušan Kovačević veli u drami: Maratonci trče... sve su kraći
ako se mnogo misliš čiča ima da je odfikari za još 10 cm
...ako nećeš ti da je uzmeš, daj telefon, javno ili na pm, znam ljude koji traže takvo šta
...

sta to ti kupujes(ajd slikaj)ja sam je imao(kombinirku sa dihtom fabricku).da li je i tvoja takva ili je ti doradjujes?dedinac wrote:Konacno pao dogovor 150eura samo za diht,danas se montira tako da cica moze da skracuje.
da vidim sta si platio 150eura.

pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
imao sam je i ja, mio standard bez dihta, mislim da je ovde na forumu bila slika takve masine, tacno je to, da mora da se radi oko nje dosta, jer je donji deo te masine da kazem postolje, suplje, tanak lim, i kad se upali sva podrhtava, video sam kod nekih da su taj lim izbacili celo postolje isekli i da su pravili drveno masivno od greda postolje, sto je mnogo znacilo za stabilnost masine a i zvuka... na busilicu su se stavljale leve burgije....150 evra je mene kostala, mala ruska kombinirka, na kojoj ima abrihter,bor futer, mali strug i cirkular...abrihter od 10 cm...
Last edited by markonii on 17 Feb 2010 20:31, edited 1 time in total.
kako citas....tako razumes...
- fizicki radnik
- Majstor početnik
- fizicki radnik
- Majstor početnik
Jel to znaci da SVAKI Hoby 89 ima diht (odnosno mogucnost da se montira bez budzenja)?
Koliko se krecu cene 89-ke, i molim nekog ko ima ovaj tip da okaci neku sliku?
Poz
Koliko se krecu cene 89-ke, i molim nekog ko ima ovaj tip da okaci neku sliku?
Poz
Last edited by fizicki radnik on 11 Sep 2011 15:19, edited 1 time in total.