Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Mislim da si imao jednostavniji način da iyimitiraš starinu a to je sa patinama jer one yza to i služe, mada i ovako si dobio odličan efekat samo si se mnogo namučio!:)
DrNikola wrote:Mislim da si imao jednostavniji način da iyimitiraš starinu a to je sa patinama jer one yza to i služe, mada i ovako si dobio odličan efekat samo si se mnogo namučio!:)
o kakvim se patinama radi ? I ja imam sad jednu sličnu narudžbu...a da budem iskren nisam još na čisto kako da to izvedem...
Patine su uglavnom na vodenoj bazi i sluze za razne imitacije pa tako ih imaš u raznim bojama i nijansama od ( bele do crne kao i nijanse bronze, zlata i srebra ), i savršene su za takva zezanja.
rushinbrain wrote:super izgleda...sta nisi jos malo vise definiro gornje licsce..
imas na netu za nas dosta toga kako se to radi
I ovako sam se dosta namucio al sam zadovoljan...hvala na prijedlogu al tek sam poceo da se bavim rezbarenjem treba mi jos vremena da se malo ustelim u ovaj poso al ja mislim da ti znas kako to ide ...nadam se da cu jednog dana dostici tvoj majstorluk.
Evo trenutno radim na elementima za sobnu garnituru(trosjed dvosjed i fotelja)
Dubina ormara odnosno sirina korpusa je 38 cm i njega sam napravio za 400 eura i sve je od hrasta ne radim nista od mdf iverice i sl .Musterija ima , nade se ,radim i vrata ,spavace sobe komode i sve drugo pa zato i ima posla doduse nekad vise nekad manje...
Pozdrav