da li neko ovo pravi ili ima da se kupi kod nas-rucna testera....?

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

http://www.dick.biz/dick/category/dickc ... detail.jsf

U e-mail komunikaciji preciziraj način slanja i troškove slanja. Oni šalju DHL-om ali to dolazi klasičnom poštom jer je taj DHL u stvari u vlasništvu Nemaca i predstavlja običnu poštu. Ono što mi znamo kao DHL, to je DHL Express. Plaćanje je karticom.
Ivan 1
Samostalni majstor

Post by Ivan 1 »

Image
Ja sam ovu kupio u Bauhausu u Zagrebu. List joj je 0,5 mm, a rez 0,6 ili0,7 koliko sam mogao izmjeriti.
Rendisha
Pred-majstorsko zvanje

Post by Rendisha »

milanCHE, odakle si?
milanCHE
Šegrt

Post by milanCHE »

Rendisha wrote:milanCHE, odakle si?
iz B(r)eograda:)...

a inače,svratio sam danas do Merkura i kupio neku Bahco-vu testeru...merili smo na licu mesta,mislim da će odgovarati...ali nema veze,svaki predlog je dobrodošao.....
Rendisha,reci !
pozdrav
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

milanCHE wrote:medjutim, tim kuckanjem sam izgleda ipak za nijansu "otupeo" testeru, ali je i dalje funkcionisala dosta dobro
Nisi je ti otupio, nego testera koja nema razmaknute zube ide dosta tesko (zato se i razmicu). No kako tebi treba mala dubina reza, to nije veliki problem. E sad, ovo na dalje sto si pokusavao da je naostris ... lepo sam ti napisao :)
Rendisha
Pred-majstorsko zvanje

Post by Rendisha »

Imam ja StewMac-ovu za pragove, mogu da ti je pozajmim.
dragisa dragisa
Majstor

Post by dragisa dragisa »

Rendisha wrote:Imam ja StewMac-ovu za pragove, mogu da ti je pozajmim.
Свака Ти част Рендишићу Вуче!
Tri puta meri, jednom seci... i tako jedno pet šest puta
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Rendisha wrote:Imam ja StewMac-ovu za pragove, mogu da ti je pozajmim.
Kako izgleda? Mislim jel ima neki poseban profil ili je "obicna" samo preciznih dimenzija?
Rendisha
Pred-majstorsko zvanje

Post by Rendisha »

Ma obicno (Kinesko verovatno) govance, istancovano od lima odredjene debljine, bez razmetanja zubaca. Nije nesto ni ostra, nije bas ni ravan lim :( Dozuki nemam, a kataba ipak daje presirok rez, al reze k'o blesava :)
milanCHE
Šegrt

Post by milanCHE »

Rendisha,hvala na dobroj volji;)
poslacu ti moj tel. na p.p. pa mozemo da se cujemo da se negde nadjemo i prvo uporedimo tu moju Bahco i tvoju StewMac-ovu....i mene zanima jel toliko bolja i kolika je razlika...
mBole...u pravu si,i ja sam primetio da se mnogo lakse reze sa razmetnutim zubima, zato me bas zivo zanima kako reze ta StewMacova sa ravnim zubima,jer oni na njihovom sajtu tvrde da je superiorna ... e,sad ne znam na sta su mislili...na brzinu rezanja ili na sirinu reza....
poz
Rendisha
Pred-majstorsko zvanje

Post by Rendisha »

K'o sto rekoh, StewMac je govance i lose reze (sporo) jer nit' je razmetnuta nit' naostrena kako treba ali ionako se ne radi dubok rez pa moze da prodje. Ponecu je sutra na posao (na Slaviji sam) pa ako bude prilike, da te zvrcnem da se mozda nadjemo tokom poslepodneva, ili posle nove. Imam i sablon od pleksija, radjen ovde, za raspored pragova - mislim da imam za Strat i PRS skale, nego mi stoji na njemu godinama zalepljeno parce ruzinog drveta, nikako da urezem :)
Post Reply