Forum stolarske radionice / Piraterija na sajtu

Forum stolarske radionice

POPUNITE LOKACIJU U PROFILU!

Mesto okupljanja pravih stolara i onih koji će to postati :)

Niste prijavljeni.

#1 09.05.2010. 11:27:46

metabo
Gost
Iz: Zemun
Registrovan: 05.02.2008.
Poruke: 46

Piraterija na sajtu

Nalazite se na sajtu koji posećuju majstori i kojima je jako stalo da njihov ORIGINALAN rad ne bude bespravno kopiran ili na bilo koji drugi način zloupotrebljen. Majstori su stolari, ali majstori su i svi oni koji stvaraju u bilo kojoj drugoj oblasti. Mislite o tome!

Dakle, linkovi prema piratizovanom softveru, alatima za "krakovanje", raznim skeniranim verzijama knjiga, časopisa, tekstova i svemu ostalom, a da autor za to nije dao dozvolu, je zabranjeno. Ukoliko želite da preporučite neki elektronski sadržaj učinite to davanjem linka na zvanične interenet adrese datih proizvoda (knjiga, časopisa, tekstova programa, muzike ...). U suprotnom, administratori i moderatori će se "potruditi" da takvi postovi sa piratizovanim sadržajem, ili oni koji upućuju na njega, budu što kraće vidljivi posetiocima ovog sajta.

Ukoliko je neki sadržaj dozvoljen u određenoj zemlji to ne znači da je automatski dozvoljen u celom svetu. Ovo se posebno odnosi na USA sajtove koji poštuju USA standarde o pravima, a oni nisu univerzalni.

Offline

 

Podnozje foruma

Powered by PunBB