art of wood

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
sasasasa
Velemajstor

Post by sasasasa »

Ostaje pitanje zasićenja tržišta. Dugoročno IKEA neće napraviti veliku pometnju kod manjih proizvođača, jer će se oni vjerovatno preorijentisati u specifične niše.
Jedan dio tržišta IKEA sigurno uzima za stalno, ali je pitanje koliki je to tačno dio, a i od koga će ga uzeti. Treba uzeti u obzir da je IKEA strašno jeftina za zapadnoevropske standarde dok je kod nas druga priča. Taj dio koji ostaje IKEI će se preklopiti ili sa smanjenom prodajom kod ostalih ili sa gašenjem jednog broja manjih proizvođača. Ustvari, vjerovatno od oboje po malo.
U 3-5 godina stanje će se normalizovati, isto kao što je bio slučaj i sa ostalim kompanijama, npr Forma ideale i sl.
U teoriji, za 3-5 godina se može očekivati rast prodaje specifičnih vrsta kvalitetnog namještaja, ali to je već druga priča...
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Nema straha od IKEA-e, sve sto oni imaju u programu moze se napraviti kvalitetnije za slicne novce, vecina kupaca to zna jer su oni odavno prisutni na trzistu preko posrednika. Oni koji ne znaju ce da se opeku jednom pa ce da shvate.
art of wood
Vrhunski majstor

Post by art of wood »

[url=http:/
Last edited by art of wood on 02 Feb 2018 20:37, edited 1 time in total.
Kole-Stolar
Majstor majstora

Post by Kole-Stolar »

Pa stoo ne uslika malo detaljnije,sad cu morati malo da te zasipam pitanjima :smejanje:

Od kog su materijala frontovi ? i cime su farbani ?
Dali mi se cini il je radna ploca od punog drveta ? i ako jeste koje je drvo u pitanju i cime je radena zavrsna obrada ?
Ako se ne varam ovaj stub kod elementa sa grejnom plocom je do poda, pa kako si resio montazu ovog elementa ? posto izgleda i ploca oko stuba da je bas perfektno postavljena.

ps. kuhinjica izgleda fantasticno :prsgore:
Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !
sasasasa
Velemajstor

Post by sasasasa »

Kako si krenuo i ti ćeš u Rusiju :)
Sve bolji i bolji radovi
daleko
Vrhunski majstor

Post by daleko »

Bas dobra kuhinja, jos da je radna ploca iz kamena....
art of wood
Vrhunski majstor

Post by art of wood »

d
sasasasa
Velemajstor

Post by sasasasa »

Ovu nisam prije vidio. Super su ispale police za vino
art of wood
Vrhunski majstor

Post by art of wood »

[url=http:/
art of wood
Vrhunski majstor

Post by art of wood »

[url=http://
daleko
Vrhunski majstor

Post by daleko »

Super, nista lepse od bele kuhinje. A fotke iznad.... koja patina u pitanju?
sasasasa
Velemajstor

Post by sasasasa »

Ormar mi izgleda nekako pretrpano, nadam se da si ga dobro učvrstio. Inače je super
art of wood
Vrhunski majstor

Post by art of wood »

celo selo ....belo :smejanje:

vodena patina po ral ton karti neka siva ,na beloj podlozi preko akril 25 % sjaja

ugradni orman nastelovan na nogice ukajlovan u otvor kontra kajlama ,kajla u kajlu pa je blokiras srafom da tu i ostane narednih trideset godina
mali je hodnik ne moze da se uslika ceo ......
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

art of wood wrote:vodena patina po ral ton karti neka siva ,na beloj podlozi preko akril 25 % sjaja
Braonkasta, nije bas siva, samo treba leponda se ocisti sa ravne povrsine tablice i sa gornje povrsine okvira. Mozes i sam da ih pravis po zelji toniranjem, u zavisnosti od zeljene nijanse, ali opet treba menzurica :part:
art of wood
Vrhunski majstor

Post by art of wood »

jbg siva je ili smo jelena i ja daltonisti gde ti gledas u predhodna vrata ili ....tamo jeste braon(stari orah) alkoholna a i ne treba skinuti nista s tablica treba da je ofucano i staro pitaj musteruju :P

mogao bih svasta ali osim sto farbam sam i pravim te frontove i ostali namestaj tako da ....gde bi mi bila galava kad bih jos i sam miksovao bajceve i patina uz pomoc osnovnih nijansi po sayerlakovoj recepturi i naravno mezuricom :D
Post Reply