art of wood
Ostaje pitanje zasićenja tržišta. Dugoročno IKEA neće napraviti veliku pometnju kod manjih proizvođača, jer će se oni vjerovatno preorijentisati u specifične niše.
Jedan dio tržišta IKEA sigurno uzima za stalno, ali je pitanje koliki je to tačno dio, a i od koga će ga uzeti. Treba uzeti u obzir da je IKEA strašno jeftina za zapadnoevropske standarde dok je kod nas druga priča. Taj dio koji ostaje IKEI će se preklopiti ili sa smanjenom prodajom kod ostalih ili sa gašenjem jednog broja manjih proizvođača. Ustvari, vjerovatno od oboje po malo.
U 3-5 godina stanje će se normalizovati, isto kao što je bio slučaj i sa ostalim kompanijama, npr Forma ideale i sl.
U teoriji, za 3-5 godina se može očekivati rast prodaje specifičnih vrsta kvalitetnog namještaja, ali to je već druga priča...
Jedan dio tržišta IKEA sigurno uzima za stalno, ali je pitanje koliki je to tačno dio, a i od koga će ga uzeti. Treba uzeti u obzir da je IKEA strašno jeftina za zapadnoevropske standarde dok je kod nas druga priča. Taj dio koji ostaje IKEI će se preklopiti ili sa smanjenom prodajom kod ostalih ili sa gašenjem jednog broja manjih proizvođača. Ustvari, vjerovatno od oboje po malo.
U 3-5 godina stanje će se normalizovati, isto kao što je bio slučaj i sa ostalim kompanijama, npr Forma ideale i sl.
U teoriji, za 3-5 godina se može očekivati rast prodaje specifičnih vrsta kvalitetnog namještaja, ali to je već druga priča...
- art of wood
- Vrhunski majstor
- Kole-Stolar
- Majstor majstora
Pa stoo ne uslika malo detaljnije,sad cu morati malo da te zasipam pitanjima :smejanje:
Od kog su materijala frontovi ? i cime su farbani ?
Dali mi se cini il je radna ploca od punog drveta ? i ako jeste koje je drvo u pitanju i cime je radena zavrsna obrada ?
Ako se ne varam ovaj stub kod elementa sa grejnom plocom je do poda, pa kako si resio montazu ovog elementa ? posto izgleda i ploca oko stuba da je bas perfektno postavljena.
ps. kuhinjica izgleda fantasticno :prsgore:
Od kog su materijala frontovi ? i cime su farbani ?
Dali mi se cini il je radna ploca od punog drveta ? i ako jeste koje je drvo u pitanju i cime je radena zavrsna obrada ?
Ako se ne varam ovaj stub kod elementa sa grejnom plocom je do poda, pa kako si resio montazu ovog elementa ? posto izgleda i ploca oko stuba da je bas perfektno postavljena.
ps. kuhinjica izgleda fantasticno :prsgore:
Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor
celo selo ....belo :smejanje:
vodena patina po ral ton karti neka siva ,na beloj podlozi preko akril 25 % sjaja
ugradni orman nastelovan na nogice ukajlovan u otvor kontra kajlama ,kajla u kajlu pa je blokiras srafom da tu i ostane narednih trideset godina
mali je hodnik ne moze da se uslika ceo ......
vodena patina po ral ton karti neka siva ,na beloj podlozi preko akril 25 % sjaja
ugradni orman nastelovan na nogice ukajlovan u otvor kontra kajlama ,kajla u kajlu pa je blokiras srafom da tu i ostane narednih trideset godina
mali je hodnik ne moze da se uslika ceo ......
Braonkasta, nije bas siva, samo treba leponda se ocisti sa ravne povrsine tablice i sa gornje povrsine okvira. Mozes i sam da ih pravis po zelji toniranjem, u zavisnosti od zeljene nijanse, ali opet treba menzurica :part:art of wood wrote:vodena patina po ral ton karti neka siva ,na beloj podlozi preko akril 25 % sjaja
- art of wood
- Vrhunski majstor
jbg siva je ili smo jelena i ja daltonisti gde ti gledas u predhodna vrata ili ....tamo jeste braon(stari orah) alkoholna a i ne treba skinuti nista s tablica treba da je ofucano i staro pitaj musteruju 
mogao bih svasta ali osim sto farbam sam i pravim te frontove i ostali namestaj tako da ....gde bi mi bila galava kad bih jos i sam miksovao bajceve i patina uz pomoc osnovnih nijansi po sayerlakovoj recepturi i naravno mezuricom

mogao bih svasta ali osim sto farbam sam i pravim te frontove i ostali namestaj tako da ....gde bi mi bila galava kad bih jos i sam miksovao bajceve i patina uz pomoc osnovnih nijansi po sayerlakovoj recepturi i naravno mezuricom