Uz ivericu sa kakvom si radio u FI, ne postoji nacin spajanja koji ce dati dobar rezultat. Da ne pominjem katastrofalne greske u konstrukciji.
Do pre 4-5 godina sam imao garderober, od dva metra, kupljen negde 1966-7, koji je seljen ako me secanje dobro sluzi jedno 8 puta.
Na kraju je bacen posto se nije vise uklapao, inace funkcionalno je radio savrseno.
Da bio je od iverice, ali ne one koju si ti koristio, i koja se po posebnoj narudzbini pravi za FI posto Kronospan nece da stavi svoje ime na nesto takvo.
Eskcentar nema nikakve veze sa kvalitetom. Izmisljen je zbog jednostavnosti i mogucnosti za laku montazu. Kilaviji je od svih ostalih spojeva, iz prostog razloga sto uklanja najvecu kolicinu materijala koji je ionako najslabiji (iverice).
Ako vec dolazis iz FI, zivota ti batali se prica o kvalitetu. Tamo on nikada nije ni postojao. Uvek cu kupiti amaterski rad pre nego djubre koje stize otuda.
"Profesionalci" tipa FI, IKEA i slicno, nigde nisu sinonim kvaliteta vec upravo obrnuto, sinonim jeftinog il lose uradjenog namestaja.
Tako da ne preporucuj ono sto oni koriste

Izbusio si hiljade rupa na roveru, i to samo znaci da umes da busis rupe na roveru. Ako mislis da si nesto naucio o konstrukcijama gledajuci ono sto se tamo pravi, lose si naucio, posto su im konstrukcije lose.
Ja volim konfirmat vijak i jako cesto ga koristim, ali to ne znaci da je on savrsen spoj koji cim vidis onda je to super.
Eksscentar, sa druge srtrane, kosristim samo kada je apsolutno neophodno, i kada ta veza nece trpeti maltene nikakvo opterecenje.