Daj mi molim te reci gdje kupujes Berlan glodala? Naisao sam na ovaj set: http://pezic-matica.hr/pribor-za-alate/ ... vorel--383
Poprilicno jeftino, ali me malo frka da nisu neka losa kvaliteta pa mi se razleti uokolo

@mbole Da to mi je isto palo na pamet, uzeti to glodalo za kopiranje i voziti po vec poglodanoj strani, trebao bi 2cm poglodati sa jedne strane, okrenuti plocu i onda i bez mjerenja samo voziti po vec poglodanom rubu, znaci dobro je mogu i tu malu Makitu iskoristit za rezanje radne ploce kad zatreba, iako to nece biti tako cesto.
A ovo sad rezanje radne ploce ubodnom ili glodalicom, ono sto sam ja vidio je da rezovi glodalicom izgledaju perfektno, a ubodna hoce malo pod koso otici, i rez nije bas tako cist cak niti sa pilama koje imaju sitan taj fini rez. A i sto se tice preciznosti glodalica je preciznija. Ali to sad kako kome drago, ne mislim da je krivo rezati i ubodnom, kako tko hoce

Recimo za sudoper cu imati toleranciju od 2mm koliko smijem promasiti

@BR - Mislim da su Skil busilice isto kao Maktec, ali brand od Bosch-a, ali nisam siguran, budem i to malo proucio kad ulovim vremena