Parket
Pozdrav i tebi.
Najpre u profilu popuni odakle si (polje lokacija). Pravila foruma.
I nemoj se toliko sekirati... ipak je to samo malo dasaka na patosu. Kad dodje tepih, namestaj... ako nije nesto bas grdno, i ti ces ga primecivati samo prvih nedelju dana. Neko ko je navratio i ne zagleda, nema sanse da primeti (a ti koji zagledaju, barem kod mene, i nisu nesto dobrodosli
)
A ako je grdno... proglasis da si bas tako htela, i da je dosadno da sve linije idu ravno...
Bojim se da bi ti preslaganje takvog parketa napravilo jos veci problem.
PS
Nova tema se otvara, jelte, klikom na "Upis nove teme" u gornjem desnom uglu ekrana.
Najpre u profilu popuni odakle si (polje lokacija). Pravila foruma.
I nemoj se toliko sekirati... ipak je to samo malo dasaka na patosu. Kad dodje tepih, namestaj... ako nije nesto bas grdno, i ti ces ga primecivati samo prvih nedelju dana. Neko ko je navratio i ne zagleda, nema sanse da primeti (a ti koji zagledaju, barem kod mene, i nisu nesto dobrodosli

A ako je grdno... proglasis da si bas tako htela, i da je dosadno da sve linije idu ravno...
Bojim se da bi ti preslaganje takvog parketa napravilo jos veci problem.
PS
Nova tema se otvara, jelte, klikom na "Upis nove teme" u gornjem desnom uglu ekrana.
Ех што ти је живот чудна справа...
Кад Он као нов члан форума постави питање а није унео одакле је Боле затвори тему док ту грешка не исправи! :forbannad:
Кад ОНА постави питање а у профилу не напише одакле је, еееееееее онда Боле не затвара тему него се труди да је утеши и све лепо објасни... :kapitulation:
Ђта ћеш, жена је жена, правила су правила а правила су ту да се крше :oskyldig:
Кад Он као нов члан форума постави питање а није унео одакле је Боле затвори тему док ту грешка не исправи! :forbannad:
Кад ОНА постави питање а у профилу не напише одакле је, еееееееее онда Боле не затвара тему него се труди да је утеши и све лепо објасни... :kapitulation:
Ђта ћеш, жена је жена, правила су правила а правила су ту да се крше :oskyldig:
Last edited by феникс on 31 Jul 2015 06:59, edited 1 time in total.
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
Zizak u ovom slucaju nema nikakvog uticaja na to sto je parket los. Na slii koju si postavila se lepovidi da je prilicno izvitoperen, i to nema nikakv veze sa scenjem. Dozvoli da ovde ima onih koji iz slike primete nesto sto ti ne vidis, posto su se takvih stvari nagledali.
Upravo je to sto je parket izvitoperen i razlog sto si dobila krivi slog, talase i ogromne pukotine. Koliko sam shvatio, zatoo si i postavila pitanje na forumu, da bi saznala da li su majstori losi, ali iz svega sto si postavila se vidi da je parket uzasno los. Pogotovu sa slike koju sam spomenuo. Takav parket tesko da je neko mogao da poredja tako da izgleda dobro. Postoji nesto od cega se ne pravi pita.
Kod ovoga ne moze nista da se uradi, a da izgleda civilizovano. Jedino resenje za popravku je parket napolje, pa jovo nanovo. Od ovoga nece nista da ispadne.
Upravo je to sto je parket izvitoperen i razlog sto si dobila krivi slog, talase i ogromne pukotine. Koliko sam shvatio, zatoo si i postavila pitanje na forumu, da bi saznala da li su majstori losi, ali iz svega sto si postavila se vidi da je parket uzasno los. Pogotovu sa slike koju sam spomenuo. Takav parket tesko da je neko mogao da poredja tako da izgleda dobro. Postoji nesto od cega se ne pravi pita.
Kod ovoga ne moze nista da se uradi, a da izgleda civilizovano. Jedino resenje za popravku je parket napolje, pa jovo nanovo. Od ovoga nece nista da ispadne.
a gde si ti bila kad su majstori postavili 5 reda parketa pa videla da je krivo sto tad nisi stopirala radove a ne sad kad su zavrsili sa postavljanjem 150 kvadrata vrljavog parketa koji su ti predocili da ne vala a ti sad trazis trn u OKU????????????????????????????????. To nemogu da svatim kakvi smo ljudi i sad trazis na forumu da ti kazemo sta da radis. Ako bi ja gledao sta sad ja bi sve digao i bacio u vatru kupio nov dobar parket i polepio kako treba a ne ovako!!!!!
smirglaj nikad dosta
u potpunosti delim mišljenjeBRZizak u ovom slucaju nema nikakvog uticaja na to sto je parket los. Na slii koju si postavila se lepovidi da je prilicno izvitoperen, i to nema nikakv veze sa scenjem. Dozvoli da ovde ima onih koji iz slike primete nesto sto ti ne vidis, posto su se takvih stvari nagledali.
jedina krivica majstora što su uopšte pristali da postave ovako loš parket
Stvar je u tome sto krive ili nejednake letvice nikako ne mozes da postavis kako treba.
Neka je ta krivina samo 0.2mm, sto se tesko i vidi kada gledas jednu letvicu, ali kad slozis 10 takvih letvica smaknuto ko cigle jednu do druge krivina se akumulira pa dobijes 2mm razlike na kraju. A to se vidi iz aviona.
Ovome jednostavno nema pomoci. Jedini nacin da se taj parket ugradi kako treba je bio da se pre ugradnje ponovo protera kroz masinu i poravna. Al to bi te kostalo maltene ko nov parket.
Ko sto napisa dule, jedina greska majstora je sto su pristali da to ugrade.
Tako da... ili dizi i stavi nov, ili se pomiri sa ovakvim.
Neka je ta krivina samo 0.2mm, sto se tesko i vidi kada gledas jednu letvicu, ali kad slozis 10 takvih letvica smaknuto ko cigle jednu do druge krivina se akumulira pa dobijes 2mm razlike na kraju. A to se vidi iz aviona.
Ovome jednostavno nema pomoci. Jedini nacin da se taj parket ugradi kako treba je bio da se pre ugradnje ponovo protera kroz masinu i poravna. Al to bi te kostalo maltene ko nov parket.
Ko sto napisa dule, jedina greska majstora je sto su pristali da to ugrade.
Tako da... ili dizi i stavi nov, ili se pomiri sa ovakvim.