Lici da je tata bio pit.
Koliko ima na ovoj fotografiji?
Zanimljiva je kombinacija. Smiren karakter labradora i njegova da tako kazem "blentavost", volja za igrom, i eksplozivnost pita. Opet krupnija gradja lab-a, i zilavost pita.
Kad se te stvari na pravi nacin nadju na sredini, moze da se dobije jako fin pas.
Stolarski ljubimci
Rasa kerova daje generalne predispozicije o tome šta možeš očekivati od kera, inače kera voliš ili ne i od toga zavisi i kakav će biti. Kada smo supruga i ja kupovali ženku nemačkog ovčara, pitao nas veterinar koji ih je prodavao šta očekujemo od kera, mi uglas odgovorili pa da bude oštar i dobar čuvar, on nas odmerio i reče kod vas oštar pas nema teorije i bio čovek u pravu što se vidi i iz slika unuke im mast vade na pamuk a oni jadni trpe li trpe. Tako da onako kako ga vaspitaš takav će i biti bez obzira na rasu i u uslovima da je kako tema i kaže LJUBIMAC. Ostale osobine pojedinih rasa gledaju profi treneri ili oni koji spremaju kerove za borbe a to i nema veze sa ljubimcima
Tada kada je slikan mozda je imao oko 7 meseci. Donet je u sredinom februara prosle godine kao malo kucence. Strahovito voli igru i u tome bas preteruje. Non stop zeli da mu bacas neki predmet kako bi on to doniso. Dodje do tebe i donese ti igracku da bi mu bacao. Ima nepresusnu energiju. U pocetku sam bio protiv toga sto su ga doneli jer do tada nikad nisam imao takve pse a sada sam non stop sa njim. Velika je maza a upste nije agresivan sto bi ocekivao od takvih pasa. Mozes iz usta hranu da mu uzmas a nista nece da reaguje.