Diskusiju o mail nalozima sam prebacio na drugu temu, da ne budem off topic. Ovde ću samo pokušati da ti odgovorim na neke nedorečenosti.
Ja sam pažljivo prošao kroz "mnogobrojna" podešavanja u profilu. Meni su vrlo jasne opcije, ali plašim se da, nekome ko sa računarima ima slabo dodira, nisu. Sve ovo što si mi objasnio u postu je trebalo da se nađe i u uputstvu, koje sam pročitao sa razumevanjem.
Smrtnika i drugih ima. I to je normalno za forum. Nije normalno da ovaj drugi sebi dozvoljava da neopaženo modifikuje poruke (svoje i tuđe), a da pri tome o tome nema nikakvog traga na toj poruci. Kad smrtnik modifikuje poruku piše vreme poslednje izmene. Kad ovaj drugi modifikuje poruku normalno bi bilo da se to vidi, a u oba slučaja modifikovana poruka treba da bude na spisku nepročitanih (vreme izmene da bude validno za tu poruku, a ne vreme nastajanja poruke.) Ovako, kad smrtnik pročita prvobitnu, neizmenjenu, poruku ostane uskraćen za naknadno izmenjeni/dodati deo.
Å to se tiče spamera, problem može da nastane kad probiju u samu bazu. A tada je vrag odneo šalu sa celim sajtom, a ne samo sa mail nalozima.
Ja ovom sajtu zaista želim svetlu budućnost. Mnoge moje primedbe nisu zato što JA nešto ne razumem, nego zato što je to nešto OPÅ TE nerazumljivo. Interfejs sajta je sklepano preveden i ima, npr. Caption-a koji su prevedenu u lošem padežu, a nisu iskontreolisani od od strane onog ko ih je prevodio. Pa uputstvo...
DADO list testere
Umesto slanja slika, koje se tesko vide, mozda bi bilo bolje da se omoguci slanje fajla na forum, kao attachment, pa onda svako individualno skida fajl i raspakuje ga. Slike u originalu su mnogo vece rezolucije, i vrlo su citljive. Zato mislim da bi bilo bolje imati i tu opciju.mbole wrote:Posalji u malo vecoj rezoluciji nego sto su ove ovde slikice (ostarilo se, ne vidi se vise)
Milos
Last edited by digger on 02 Oct 2008 15:14, edited 1 time in total.
Jeste, ali sa malim "digresijama":)DrNikola wrote:Zar ovde nije diskusija o DADO testerama?
Mozda bi admin mogao da otvori novu rubriku sa temom: dado (samo da nije Topic)

Milos
Last edited by digger on 02 Oct 2008 15:14, edited 1 time in total.
Kada sam pokrenuo temu DADO ljudi mislio sam na KRUŽNI LIST koji ima jos nesto na sebi, pored i oko sebe znaci nije obican i nema ga u srbiji
dobro je pocelo puno se naucilo e sada ovo vec nerazumem kakve veze ima sa DADOM ja pojma nemam mislim to smrtnici faraoni (bezsmrtnici trte mrte.....)
idemo dalje sa dadom jer ima jos puno toga o njemu a pokrenite novu temu o smrtnicima i onim drugim......
VAŽI?
dobro je pocelo puno se naucilo e sada ovo vec nerazumem kakve veze ima sa DADOM ja pojma nemam mislim to smrtnici faraoni (bezsmrtnici trte mrte.....)
idemo dalje sa dadom jer ima jos puno toga o njemu a pokrenite novu temu o smrtnicima i onim drugim......
VAŽI?
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
Nisam mislio da pokrecem nista novo u tvojoj diskusiji u vezi gde nabaviti dado list. Slicnost izmedu dado lista i dade topica je samo u imenu. Iza recenice gde se spominje topic, stoji išarenko wrote:Kada sam pokrenuo temu DADO ljudi mislio sam na KRUŽNI LIST koji ima jos nesto na sebi, pored i oko sebe znaci nije obican i nema ga u srbiji
VAŽI?

Zelja mi je samo da pomognem, i da se po neki put nasalim. Nista vise.
Milos
Å arenko, u pravu si apsolutno i neopozivo.
Faraonska diskusija je prebačena na drugo mesto, a dok čekamo prevod evo jednog interesantnog linka http://benchnotes.com/Router%20Dado%20G ... _guide.htm.
Ja sam u svoje vreme napravio ovaj "džig", ali mislim da nije od velike koristi sem ako čovek ne pravi serijski vitrine za knjige. Rasturio sam ga i , kad mi bude nešto tako trebalo, napraviću jedan običan "T" lenjir i iz njega vući glodaliuc. Za razmake između kanala ću skrojiti šperku odgovarajuće širine i na njenom jednom kraju zalepiti/zašrafiti lasjsnu širine kanala da može da posluži kao šablon za sledeći kanal i to je to.
BTW (ili usput za one koji ne razumeju ove skraćenice) kad praviš neko pomagalo NIKAD ga ne lepi, nego koristi šrafove. I nemoj da boluješ od vizuelne pedanterije jer je to ipak samo pomagalo.
Faraonska diskusija je prebačena na drugo mesto, a dok čekamo prevod evo jednog interesantnog linka http://benchnotes.com/Router%20Dado%20G ... _guide.htm.
Ja sam u svoje vreme napravio ovaj "džig", ali mislim da nije od velike koristi sem ako čovek ne pravi serijski vitrine za knjige. Rasturio sam ga i , kad mi bude nešto tako trebalo, napraviću jedan običan "T" lenjir i iz njega vući glodaliuc. Za razmake između kanala ću skrojiti šperku odgovarajuće širine i na njenom jednom kraju zalepiti/zašrafiti lasjsnu širine kanala da može da posluži kao šablon za sledeći kanal i to je to.
BTW (ili usput za one koji ne razumeju ove skraćenice) kad praviš neko pomagalo NIKAD ga ne lepi, nego koristi šrafove. I nemoj da boluješ od vizuelne pedanterije jer je to ipak samo pomagalo.
Last edited by metabo on 02 Oct 2008 18:17, edited 1 time in total.
Pa naravno mi smo prvi ljudi a ne berberi ili brice. Jel tako MILOÅ E
Moja žena se hvali kako je njen Mirko UVEK sluša i odobrava sto ona kaže, a ja u stvari UKLJUČIM:mad: cirkular ili frezer i radim ona dođe u radionicu i melje , ubi se od price a ja samo klimam glavom ,
Niti ona cije mene niti ja nju. I super.
Gde da postavim temu PRIČVRÅ ĆIVANJE PLOČASTIH Å ARKI NA TANKOM MATERIJALU ?
Moja žena se hvali kako je njen Mirko UVEK sluša i odobrava sto ona kaže, a ja u stvari UKLJUČIM:mad: cirkular ili frezer i radim ona dođe u radionicu i melje , ubi se od price a ja samo klimam glavom ,
Niti ona cije mene niti ja nju. I super.
Gde da postavim temu PRIČVRÅ ĆIVANJE PLOČASTIH Å ARKI NA TANKOM MATERIJALU ?
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati