Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Kome god sam ovo pokazao reakcije su bile od pristojno suzdržanih do otvoreno šokiranih. Čisto me zanima što vi mislite o ovome. Materijal je OSB, svi vidljivi rubovi su kantirani dvostrukim furnirom. Premazano je dva puta satin uljnim lakom. Ovo nije kuhinja u kojoj će se kuhati svakodnevno, pa onda ne brinem o nekom slabijem održavanju.
Vrlo interesantno i lepo, samo što si se odlučio za OSB ? Jel si ga imao na lageru ili... Pošto ne znam koliko si tu mnogo ukupno uštedeo na materijalu, nego da si je radio od univera? Inače baš neobično u pozitivnomn smislu... :prs:
Meni se svidja ideja, nisam nista slicnije vidio do sad Samo i mene interesuje zasto si radio od osb jeer nije nista jeftiniji od iverice...
U svakom slucaju fino
Umetnost je znati zanimljivo pričati, ali je jos veća umetnost znati pažljivo slušati
Bilo bi nešto jeftinije da sam radio s iveralom, pogotovo što se tiče laka, osb pije lak kao lud. Ali to ne bi mogao sam rezati (kupio sam osb, jedino su mi izrezali na dijelove po 80cm radi transporta) . Plus toga nemam pojma o točnim mjerama, sve sam radio u hodu. A za iveral moraš sve dijelove znati odmah.