ROTO RAŠPA
ROTO RAŠPA
Zdravo,
Da li je neko koristio Roto raspu,
Gdje ima da se kupi, ako znate Beograd, ili okolina.
Izgleda kao korisna stvarcica.
Pozzzz
Da li je neko koristio Roto raspu,
Gdje ima da se kupi, ako znate Beograd, ili okolina.
Izgleda kao korisna stvarcica.
Pozzzz
Kad se spava, spavam. Kad se jede, jedem. Kad se radi, ne smetam.
- dragisa dragisa
- Majstor
Ja sam uzeo jednu mislim da je ona srednja jer ima 3 vrste oliti fina neka srednja i gruba razlika je u onom plastičnom prstenu koji nasjeda na vreteno brusilice.
Koristio sam je za grube radove većinom prilikom izrade držalica za sjekire čekiće i takve stvari i ja sam prezadovoljan alatkicom za taj čas napraviš držalo za neki komad alata.
Ako nenađeš u blizini javi se pa ti ja mogu uzeti ovdje i pošaljem ti nekako ili autobusom ili nekom poštom,ALI do kraja ovog mjeseca jer kasnije me nema u blizini.
Koristio sam je za grube radove većinom prilikom izrade držalica za sjekire čekiće i takve stvari i ja sam prezadovoljan alatkicom za taj čas napraviš držalo za neki komad alata.
Ako nenađeš u blizini javi se pa ti ja mogu uzeti ovdje i pošaljem ti nekako ili autobusom ili nekom poštom,ALI do kraja ovog mjeseca jer kasnije me nema u blizini.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Hvala puno .
Ja sam nesto turpijao jedan dan, i sa obicnom turpijom nikad kraja, i sjetim se roto raspe.
Mene to treba jedan-dva puta godisnje.
Ima negdje u zemunu valjda.
Idem u BG krajem mjeseca, pa cu da pogledam. Ako ne nadjem javljam .
U svakom slucaju hvala jos jednom.
Pozzz
Ja sam nesto turpijao jedan dan, i sa obicnom turpijom nikad kraja, i sjetim se roto raspe.
Mene to treba jedan-dva puta godisnje.
Ima negdje u zemunu valjda.
Idem u BG krajem mjeseca, pa cu da pogledam. Ako ne nadjem javljam .
U svakom slucaju hvala jos jednom.
Pozzz
Kupljeno. Srednja.
Stize sutra u popodne Podgoricu (zajedno sa mnom
).
Hak, posalji mi broj telefona na PP, posto jos ne znam koji cu broj imati u CG, pa se vidimo najverovatnije u nedelju (posto u subotu vece verovatno necu biti bas upotrebljiv, nakon obilaska rodbine i "a ne mozes da odes a da ne probas ovu domacu..."
)
Stize sutra u popodne Podgoricu (zajedno sa mnom

Hak, posalji mi broj telefona na PP, posto jos ne znam koji cu broj imati u CG, pa se vidimo najverovatnije u nedelju (posto u subotu vece verovatno necu biti bas upotrebljiv, nakon obilaska rodbine i "a ne mozes da odes a da ne probas ovu domacu..."

mbole wrote:Kupljeno. Srednja.
Ipak nijesi uspio da ga zbunis da dobijem finu:happy:singer wrote:ako nema fina onda krupna a moze i srednja
Last edited by hak1 on 16 May 2014 18:08, edited 1 time in total.