makaze za odsecanje kant trake
makaze za odsecanje kant trake
Pitanje za kolege,koji su sami pravili masinu za kantovanje a i za one koji nisu,na koji nacin su resili odsecanje trake ili kako najjednostavnije moze da se ugradi tako nesto?
Dali si i ti sam radio mašinu za kantiranje ili imaš nešto u planu?
Interesira me AKO si sam radio mašinu ako si od volje da podjeliš šta i kako jer ja i naš jedan kolega bi htjeli nešto skemijati ALI neznamo kako pa ako si od volje i ako imaš kakve informacije ili neko rješenje da podjeliš.
Interesira me AKO si sam radio mašinu ako si od volje da podjeliš šta i kako jer ja i naš jedan kolega bi htjeli nešto skemijati ALI neznamo kako pa ako si od volje i ako imaš kakve informacije ili neko rješenje da podjeliš.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Kupio sam jednu matoru Holzherk-u iz koje izvlacim sasvim solidan kant,jedino sto bih malo to odsecanje trake sredio,ona na sebi ima sistem giljotine,pokretni i fiksni nož,i sve mi je to teško za uštelovati,ili noževi kače jedan u dugi ili se javlja luft izmedju njih i onda se traka podvuče izmedju.Vidjao sam i sistem makaza,što mi se čini mnogo jednostavnije.Treba mi samo pomoc kako to napraviti ili možda drugačije rešiti sve to.