Secenje dasaka po meri

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
aleksandar68
Dodavač alata

Secenje dasaka po meri

Post by aleksandar68 »

Da li postoji neka radionica na Ceraku ili Banovom brdu koja sece daske, koje bih ja doneo, po odredjenim dimenzijama? Daske su maksimalne duzine oko 1m i oko 70cm sirine.
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

pozzzzzzzzz
izvini a odakle ti daska te sirine :)
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

I ja se pajo uplasih...
mirkoni 2
Majstor početnik

Post by mirkoni 2 »

Koliko li je to drvo bilo?
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

mirkoni 2 wrote:Koliko li je to drvo bilo?
panj :skratta::skratta::skratta:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

Baobab :/
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Dobro dosao Aleksandre. Nemoj zameriti momcima, verovatno si lose postavio pitanje pa se malo sale sa tobom.Ako pod daskama podrazumevas univer ili neki slican plocasti materijal, imas Eurohrast na Vidikocu, Beoiver u Skojevskom naselju, Artinvest i Zomont na Ibarskoj magistrali kod Metroa
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

covek se valda uplasio
biti ce informacija iz prve ruke, samo da stigne covek Wikipedia - bole (- maricaiivica - ne ljuti se)
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

Ma uslužno sječenje "dasaka" i to svog materijala moguće je kod bilo kojeg ozbiljnijeg stolara , naravno postoji mogućnost da i pokoja trgovina materijala uzme tvoj materijali isiječe ti to što ti treba iako im to nije baš u interesu .
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
aleksandar68
Dodavač alata

Post by aleksandar68 »

pajja wrote:pozzzzzzzzz
izvini a odakle ti daska te sirine :)
vrlo jednostavno uzmes dve manje daske pa ih zalepisl lepkom za drvo, tako dobijes dasku vece sirine:)
aleksandar68
Dodavač alata

Post by aleksandar68 »

maricaiivica wrote:Dobro dosao Aleksandre. Nemoj zameriti momcima, verovatno si lose postavio pitanje pa se malo sale sa tobom.Ako pod daskama podrazumevas univer ili neki slican plocasti materijal, imas Eurohrast na Vidikocu, Beoiver u Skojevskom naselju, Artinvest i Zomont na Ibarskoj magistrali kod Metroa
Ne imama neke camove daske koje sam zalepo jednu na drugu. E sad mi treba da ih isecem na manje dimenzije. Smatram da je to bolje uraditi na nekom cirkularu nego rucno (pogotovo sto u stanu nije bas najbolje imati piljevine od secenja dasaka:skratta:). Naravno ukoliko postoji neka radionica koja bi ovo radila korektno i uz pristojnu cenu imali bi jednu lepu saradnju, u duzem vremenskom periodu. Hvala na podrsci pozdrav:tummenupp:
Post Reply