Ajde da mi neko objasni gde grešim.Imam neku jeftinu glodalicu montiranu na womaxov metalni sto.Vrlo često mi se dešava da mi zaribaju oni mali lageri na glodalima.Da li ja to ne postavim dobro firung ili šta već.Kupujem ih na najlonu kod Saše i on mi je nešto objašnjavao oko zatezanja imbusom ali ga baš i nisam razumeo
Hvala Feniks,pokušaću da smanjim broj obrtaja,a što se tiče brzine guranja meni se čini da čak i dosta sporo to radim iz jedinog razloga da nešto ne pukne
s vremena na vreme nalij nitrorazredjivaca u taj lezaj jer se nakupi prasine i smole od drveta pa zaglavljuje(poenta je da je suv jer se ne lepi nista onda na njega.
ja tako godinama radim i svi se okrecuuuu :happy:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Drago mi je da se više vas uključilo u diskusiju,probaću sa nitrom jer ga imam a probao bih i silikonski sprej ali ni čuo ni video.Radenko da to potražim u farbarama?
Silikonski sprej sam uzimao na pijaci Bubanj potok i na Novom Beogradu nisam video da imaju u farbarama ima ga u wirtu ali je mnogo skuplji nego na pijaci.
radenko wrote:Silikonski sprej sam uzimao na pijaci Bubanj potok i na Novom Beogradu nisam video da imaju u farbarama ima ga u wirtu ali je mnogo skuplji nego na pijaci.
nisam probao, al sam vidio da jedan kolega za podmazivanje koristi neki jeftini sprej za kola, kaze da ga je kupio u nedostatku tog silikonskog i da se dobro pokazao.
U pitanju je silikonski sprej za unutrasnjost auta.
Znam ja na koji ti mislis, nego je kolega koristio bas taj koji je za kola jer mu je bio pristupacniji posto su taj silikonski sprej za podmazivanje tada imali samo wurth i berner i bili su preskupi.