druze, to rade ljudi koji su da prostite govna.Sasa wrote:Druze, to svi pricaju dok ne nauce da zavrnu saraf u pilot rupu!!!
Treba li netko pomocnika.
:happy::happy:ST STOLAR wrote:Slovenac je kao nekakav zajebant :smejanje:slovenija wrote:Pa dobro je to za jedan tjedan za pomočnog radnika .
Samo istina je da kad ja idem na more u Vrsar :prs: me hrvati očepate za 2000€ u jedan tedan !!:pun::pun::pun:
Last edited by slovenija on 15 Nov 2012 20:41, edited 1 time in total.
Eh, kako ono rece Balasevic: neki se rode kraj vode plavetne, i zivot im surov ritam nametne... i one tanke Talijanske cipele...
Madaaaa.... nesto sumnjam da bi u recimo Portorozu prosao jeftinije.
Evo gledam malo cene u Piranu, i sasvim lepo krecu od oko 130 evrica, pa sve do 250 za noc, tako da ste tu negde. Uostalom i more je isto, a koliko se secam i ponuda je bila slicna, barem pre 20-tak godina, tako da je realno da su i cene slicne.
Ipak ne treba brkati turizam i zanat.
I nesto sumnjam da je to nedeljna plata, pre ce biti da je mesecna.
ninja, velika nevolja sa pomocnicima volonterima je sto u sustini nemaju obavezu prema poslu, vec dolaze i odlaze kad se i kako njima svidi (sto je i logicno kad ne rade za pare, ili rade za simbolicne). Majstoru treba pomoc sad i tad, a ne kad pomocniku odgovara. U suprotnom, veca muka oko njega od koristi.
Drugo, nezaposlenost raste u celom regionu (pa i na celom kontinentu), tako da vlasnici imaju izbor medju vec kvalifikovanom ili barem "prikvalifikovanom" radnom snagom. Zasto bi onda uzimali nekoga ko ne zna posao, i trosili vreme da ga uce? Nije toliko poenta u "pocece i on da radi, pa ce da mi otme musterije", mada ima i toga, vec jednostavno u tome sto ucenje nekoga zahteva vreme koje moras da odvojis. a za to vreme si mogao nesto da radis i zaradis.
Madaaaa.... nesto sumnjam da bi u recimo Portorozu prosao jeftinije.
Evo gledam malo cene u Piranu, i sasvim lepo krecu od oko 130 evrica, pa sve do 250 za noc, tako da ste tu negde. Uostalom i more je isto, a koliko se secam i ponuda je bila slicna, barem pre 20-tak godina, tako da je realno da su i cene slicne.
Ipak ne treba brkati turizam i zanat.
I nesto sumnjam da je to nedeljna plata, pre ce biti da je mesecna.
ninja, velika nevolja sa pomocnicima volonterima je sto u sustini nemaju obavezu prema poslu, vec dolaze i odlaze kad se i kako njima svidi (sto je i logicno kad ne rade za pare, ili rade za simbolicne). Majstoru treba pomoc sad i tad, a ne kad pomocniku odgovara. U suprotnom, veca muka oko njega od koristi.
Drugo, nezaposlenost raste u celom regionu (pa i na celom kontinentu), tako da vlasnici imaju izbor medju vec kvalifikovanom ili barem "prikvalifikovanom" radnom snagom. Zasto bi onda uzimali nekoga ko ne zna posao, i trosili vreme da ga uce? Nije toliko poenta u "pocece i on da radi, pa ce da mi otme musterije", mada ima i toga, vec jednostavno u tome sto ucenje nekoga zahteva vreme koje moras da odvojis. a za to vreme si mogao nesto da radis i zaradis.
Dođi kod mene u Barbarigu slijedeće godine. Ja ti neću uzeti više od 1000 eur.slovenija wrote::happy::happy:ST STOLAR wrote:Slovenac je kao nekakav zajebant :smejanje:slovenija wrote:Pa dobro je to za jedan tjedan za pomočnog radnika .
Samo istina je da kad ja idem na more u Vrsar :prs: me hrvati očepate za 2000€ u jedan tedan !!:pun::pun::pun:
Ps. Luksuz se plaća!
Last edited by ST STOLAR on 16 Nov 2012 07:26, edited 1 time in total.
Slovenac mislim da si malo off-topic ili ti fulao temu . Ninja - to što ti tražiš /nudiš je hvalevrijedno i zbilja onaj tko te uzme za pomoćnog radnika , neće požaliti , jer radnik koji se trudi da nauči i da radi čim bolje je pravi radnik :tummenupp:
Kažu da učenik uvijek mora biti bolji od učitelja .
U Zagrebu ima dosta stolara , pa se nadam da će netko skužiti da bi mu mogao biti dobar radnik , te da ćeš uspjeti u svom naumu :pljesk:
Kažu da učenik uvijek mora biti bolji od učitelja .
U Zagrebu ima dosta stolara , pa se nadam da će netko skužiti da bi mu mogao biti dobar radnik , te da ćeš uspjeti u svom naumu :pljesk:
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
nekada se na takav način i stjecalo znanje, po završetku škole obilazilo se majstore , tražio se posao .
Današnja dica traže posao a mole Boga da ga ne nađu :smejanje:
Današnja dica traže posao a mole Boga da ga ne nađu :smejanje:
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
viewtopic.php?id=3744slovenija wrote:Može slike ? :prs:
@ ropee
istina da danas bi puno ljudi radilo ali se mole da ne nadju posao
ja imam posao ali bi jos i ovo htio raditi.
heheh, hvala ali daleko sam ja od ikakvog majstora, volje imam, gusta imam, samo nemam bas od koga uciti. ali sitnice koje mi trebaju si nekako sam napravim pomocu rucnog alata. sto se tice stola, to mi je puno pomogao jedan majstor u podravini jer se taj stol nebi mogao napraviti sa rucnim alatom ni sa mojim trenutnim znanjem. ovak je on rekao i pokazao kaj moram raditi i ja sam radio 

Last edited by ninja on 17 Nov 2012 09:41, edited 1 time in total.
Може ли се ово " jebivjetar" схватити и као " зракопрц"? :skratta::hurra::buga:ninja wrote:ajde hvala napokon netko sa pozitivnim stavom
pa moze se i vidjet istvari koje sam napravio, jest da su sitnice osim stolarskog stola ali valjda se vidi da stvarno gustam to raditi i da nisam neki jebivjetar.
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad: