U pravu si da nijesu ni plocice prejeftine, ali spram kvaliteta i duzine rada jeftinije su i bolje od glodala sa kojima sada radim, i pretpostavljam da ima vise profila.
Treba da radim jednu liniju vrata od medijapana,
viewtopic.php?id=4400&p=2
ovo su probe koje sam sebe ostavio, i ne bih da pocinjem sa jednim profilima a da zavrsim sa nekim trecim.
Mada je sve to jos u pregovorima, ali da ja nabavim alat, jer kada padne dogovor da ne jurcam okolo i kupujem sve sreda.
Pezzo wrote:I mislim da su greske svih nas, narocito onih koji se upustaju u profesionalne vode, sto svastarimo i rasplinemo se na sve strane. Verujem da je mnogo bolje ograniciti se na samo neke vrste proizvoda ili usluga, pa samim tim povecati kvalitet i brzinu.
U pravu si za to da se rasplinemo na sve strane, ali cijela Crna Gora je previse mala da bih nudio samo jednu vrstu proizvoda.
Ne odustajem ja od primarne proizvodnje, koja jos uvijek solidno izlazi, ali ukoliko ne budem sirio ponudu, pregaziti ce me vrijeme, a sloziti cemo se da jedino smo sa vremenom u deficitu, jedino njega ne mozemo vratiti, i napraviti zalihe.
Kad se spava, spavam. Kad se jede, jedem. Kad se radi, ne smetam.