Nova Makita - uranjajuča pila

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
zoranp
Majstor stolar

Post by zoranp »

mbole wrote:Cek, zar ne bese ti kupio Festov TS? Ili sam nesto pobrkao.
Skoro da i jesam kupio Festov TS, ali sam zatrudnio i umjesto TS-a sam kupio dječja kolica, autosjedalicu, opremu za bebu, plačam ginekologa, ugradio sam klimu doma kako bi trudnici bilo lakše, poravio klimu u autu, i krenuo u maljanje stana, izradu ormara i promjenu 25 godina stare kuhinje u svom domu. I još je bilo Evropsko prvenstvo u nogometu pa nitko ništa nije naručivao, jer su se gledale utakmice na novim LCD televizorima. Svi su poludjeli od nogometa. A kad su naši ispali nakon poraza od Turske onda, atmosfera je bila kao kad je Tito umro, pa opet ništa od posla.
U medjuvremenu mi je tuča razbila šoferšajbu, tako da mi je tu otišlo opet 30 posto para za pilu. Ali sad se sve vratilo u normalu, i posao je krenuo dalje tako da postoje izgledne šanse da napokon u radionici udomim novog ljubimca.

Usput sam se malo raspitao za razliku u cijeni izmedju Festa i Makite i u principu za istu cijenu dobijem i jedno i drugo, plus što je prednost kod festa, ta što imaju u ponudi i više pribora kao i stol na koji se montira TS.
Post Reply