Decija soba

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Post Reply
velja
Vrhunski majstor

Decija soba

Post by velja »

evo i posle nekoliko dana rada gotovo!. Krevet na sprat je kupljen, bela komoda je od ranije.

Image

Image

Image

Image

Image
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
Bojan
Administrator
Administrator

Post by Bojan »

Veoma lepo sređena soba sa super nameštajem. Inače, i ja sam u fazonu pravljenja idealne dečje sobe (polako je pakujem u glavi), pa ću sigurno pokrati neku ideju! :)
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

verovatno bih i ja sacekao jos neko vreme jer je izdatak neocekivano veliki, ali klinac polazi za 2 meseca u skolu.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

velja wrote:verovatno bih i ja sacekao jos neko vreme jer je izdatak neocekivano veliki, ali klinac polazi za 2 meseca u skolu.
Nisam siguram da je ona fotelja baš idealno rešenje za školarca za stolom. :|
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Mudra opservacija! Ta fotelja je tu za relaksaciju i gledaje TV-a. Pored nje stoji obicno jedna trpezarijska stolica (koju je moja zena odnela da kaci zavese:)) dok ne kupimo odgovarajucu. Prvo smo mislili na klasicnu sa tockicima i sa onim podesavanjima ali smo se na kraju odlucili za najjednostavniju stolicu koja je od metala sa tapaciranim naslonom i sedistem. Na onim Radnim se dete mnogo vrti i dekoncentrise. Ako uspem da nadjem sliku ove obicne stolice poslacu na forum. Inace, Na sajtu www.jela.co.yu postoji software-cic koji sluzi da u 3D rezimu opremite svoju sobu njihovim proizvodima. Ja sam to koristio samo sto sam umesto nihovih proizvoda napravio svoje ali je dobro za vizuelnu prezentaciju. Odredis sam dimenzije sobe, gde se nalaze vrata i prozor i koje su njihove dimenzije i onda redjas namestaj. User interface je malo neobican ali se naviknes. Mnogo je jednostavnije nego da seces od papira pa da redjas , narocuto sto je ovo 3D.
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Na ovakvu stolicu sam mislio:

Image

Image
Post Reply