Ovde sam dobio osnove za jedan projekat koji sam napravio,pre svega zahvaljujući vašoj pomoći :hurra:
viewtopic.php?id=1792
Osokoljen svojim umećem

Konkretno, radi se o zidu sobice koji se naslanja na kupatilo. Ta pozicija je izabrana je sam plakar će "upijati" zvuk iz kupatila a i ostatak prostorije ostaje za korišćenje. Međutim, na zidu, dužine nekih 195 cm ima jedan deo koji je "izvučen" 35 cm a služi za ventilaciju u kupatilu.
Okačiću kasnije sliku kako bi to otprilike trebalo da izgleda, međutim, imam više neodoumica.
Prvo, obzirom da će ulaz u sobu biti pored ormana, ne bi da bude dubina 60 cm, nego manje, tačnije 55cm zbog samog izgleda jer će se kada se bude ulazilo u sobu, izgledaće kao da se ulazi u tunel

Tu se javlja problem, jer poslednji deo tog plakara, koji pokriva taj zid, biće dubina samo 20 cm (55 - 35 (izbočina ventilacije) = 20 cm) i može se korisiti samo za police, praktično, vrata na vrhu i dnu i to je to.
Ovo je izgled sobe:

a ovo je izgled potencijalnog plakara

Å ta ja sada hoću?
Potrebna mi je pomoć, kako da uz vašu pomoć da umanjim troškove?
Da li je ovo funkcionalno i da li može da bude funkcionalnije?
Problem je taj što ako sam stavio dva reda fioka, normalno bi bilo da bude i dvoja vrata. Međutim, dvoja vrata bi bila mnogo velika, 140 x 70 cm a ako stavim 3 reda fioka, gubim prostor (zbog debljine materijala) a i mnogo je skuplje, više fioka znači i više okova . . .
Visina plafona je 270 + - 2 cm

Da li da uzmem "nogice" ili da radim da bude komplet ceo da se zatvori dole sa coklom?
Hvala svima unapred,
žena rekla, pravimo drugo dete kad napraviš orman :smejanje: pa ko velim, bolje da ja počnem sa pravljenjem ormana, može mi se desiti da pozove stolara a ovaj pored ormana napravi i još nešto :kapitulation:

Svako dobro!