Od koji materijal se prave filteri usisivaca?
Od koji materijal se prave filteri usisivaca?
Last edited by img on 08 Jul 2012 13:56, edited 1 time in total.
- dusanissimmus
- Precizni šegrt
ja koliko znam to nije samo 1 tkanina nego 2 pa i vise...
spoljna je samo za zastitu i strukturu a unutra je valjda neki filter filc sta vec...
piljevina nije uopste bezopasna pa preporucujem da se kupi vreca, jer cak i ako se nadje materijal on se kupuje na balu, pa se ceka...rezervna vreca je zato jeftinija, a ako je od nekog ozbiljnog proiyvodjaca on i zna sta je stavio tu, valjda...
spoljna je samo za zastitu i strukturu a unutra je valjda neki filter filc sta vec...
piljevina nije uopste bezopasna pa preporucujem da se kupi vreca, jer cak i ako se nadje materijal on se kupuje na balu, pa se ceka...rezervna vreca je zato jeftinija, a ako je od nekog ozbiljnog proiyvodjaca on i zna sta je stavio tu, valjda...
Možda pomogne...
viewtopic.php?pid=17532#p17532
viewtopic.php?pid=17532#p17532
Resio sam problem sa filterom tako sto sam ga napravio od lanenog platna i odlicno filtrira,no posto sam i ciklon sam pravio sad mi se javio problem sa grejanjem motora sto ispada da je verovatno slab tj ne moze raditi duze od 15-estak minuta,inace je 2850.o/min 2.2Kw a ventilatorsko kolo je fi 350 mm sirine lopatica 10.cm i visine 11.cm usis i izlaz je 125 mm,voleo bih da mi neko iznese navedene podatke vasih otprasivaca da bih uvideo gde sam gresio.