Valjda ste me razumeli sta sam hteo da pitam...

Veliki pozdrav...!!
Druže , ne bih se složio sa tobom, imam žutu Einhell BAS aku bušilicu 14,4 V skoro 10 godina, šta je ta sve zavila i odvila (a ja spajam isključivo sa holšrafima 4x60 mm), izbušila itd, nijedan servis, ništa, jedino što baterije otkazuju, pa mora jedna uvek da bude na punjaču dok sa drugom radim, inače, ponovo bih ga kupio, za te pare, nešto neverovatno... Pričam naravno o odnosu cena-kvalitet...munja wrote:žuti - mislim da više ne postoji, to je klasa onih, pro-work, bavaria-einhell i slično - teški šrot, bjež od toga
Meni se čini da ta tvoja žuta aku ima neku veliku tvorničku grešku pa je toliko potrajala :forvonad:NIKOLAJ 4x60 wrote:Druže , ne bih se složio sa tobom, imam žutu Einhell BAS aku bušilicu 14,4 V skoro 10 godina, šta je ta sve zavila i odvila (a ja spajam isključivo sa holšrafima 4x60 mm), izbušila itd, nijedan servis, ništa, jedino što baterije otkazuju, pa mora jedna uvek da bude na punjaču dok sa drugom radim, inače, ponovo bih ga kupio, za te pare, nešto neverovatno... Pričam naravno o odnosu cena-kvalitet...munja wrote:žuti - mislim da više ne postoji, to je klasa onih, pro-work, bavaria-einhell i slično - teški šrot, bjež od toga
Takođe imam i plavu bušilicu (čekićaru) 750 W, radi besprekorno...
[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/3521_image008.jpg[/url]
Meni je druže izgleda zapao neki dobar ispod čekića :smejanje:, mnogo sam emotivno vezan za njega i ne znam šta da radim, drugar mi radi servis alata i zvao je predstavništvo u surčinu, kažu za 3000 rsd odrade obe baterije, stave druge ćelije i opet jovo nanovo, formiraš baterije i cepaj, a nov plavi sa koferom košta oko 5500 rsd, e sad, mislim ipak da će emocije preovladatimunja wrote:@NIKOLAJ - svaka čast ako ti toliko traje, ja nisam bio te sreće