hvala svima, moram se pohvaliti

ljudi moji... pa nevjerojatno kak to lepo radi, ma kakav naopačke ručni, ovo je milina.
nisam puno rezao, ali sam ga skužio na vodilici, ima milimetar i pol odstupanje, i još provjeravam za svaki slučaj s metrom.
gore je original list sa 24 zuba s kojim sam na poprečnom rezu dobio skoro savršen rez (pretpostavljam da je to zato što je nov, i da neće tako dugo biti

)
ali sve u svemu, ja sam, barem zasad, više nego oduševljen, pa ovo sam odavno trebao kupiti!!!
mogu si misliti kakav je tek nekakav metabo ili nešto takvoga, ali meni je ovo super.
površina i nije toliko loša, ali ona proširenja i nisu neka sreća, malo muke da ih se podesi, ali da se živjeti s njima.
stabilan je dovoljno, ali ću svejedno s vremenom napraviti kućište oko donjeg okvira, ako ništa drugo, dobro će doći za spremat sitnice

uzeo sam uz njega još i 3 lista (24, 48 i 60 zuba) za cca 35-40 eura, znam da nisu neka sreća, ali mislim da će meni biti dovoljni dok se malo naprednije ne naučim, pa ću znati doraditi i izvući maksimum iz tog cirkulara, a onda će zaslužiti i pošteni list.
eto, to su početnički dojmovi, vidjet ćemo kasnije kako će biti, ali mislim da ako je ropee-u dobar, da će i meni biti, ipak je čovjek iskusniji i pametniji u tome od mene

eh da, cijena je bila cca 150 eura