klub sto raslopljiv u trpezariski

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
miskomisko
Dodavač alata

Post by miskomisko »

Ovo je odlično i baš mi to treba. Kakvo vam je iskustvo sa mehanizmom, da li je pouzdan, ima li kakvu garanciju. Ne bih ga baš svaki dan upotrebljavao, ali svakako bih da funkcioniše duži niz godina. Postoji li mogućnost da se negdje pogleda gotov stolić i funkcija rasklapanja i sklapanja?
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Ovo je odlično i baš mi to treba. Kakvo vam je iskustvo sa mehanizmom, da li je pouzdan, ima li kakvu garanciju. Ne bih ga baš svaki dan upotrebljavao, ali svakako bih da funkcioniše duži niz godina. Postoji li mogućnost da se negdje pogleda gotov stolić i funkcija rasklapanja i sklapanja?
Mehanizam izgleda robusno,garancija nema :(
Upiši u profilu odakle si,pa da odgovaramo na drugi deo pitanja :)
miskomisko
Dodavač alata

Post by miskomisko »

Kontaktirao sam firmu http://www.dezenplus.com/ i prvo su mi rekli da imaju te okove i da koštaju 50 eura, a onda da ih nemaju na stanju i da očekuju da će ih ubrzo dobiti ali ne znaju koliko će koštati. Ima li ko još neku ideju kako da nabavim ovaj mehanizam??
Post Reply