Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Jesi li ti i zidao? Zanima me kako se radi ovo sa kamenom. Citao sam da se redja kamen uz unutrasnju stranu spoljnjeg salunga, pa se onda zaliva betonom, i onda se rade fuge?
Nikola ovo je kamen takozvani secerac najveci je 15x15 cm odprilike i dobro si rekao redja se red po red do salunga i zaliva betonom sutredan kad se skine salung ociste se fugne spicom i fuguje se sa betonom sastavljenim sa nulom peskom prvo se nabacuje sa tankom mistrijom a kad malo prepije cisti se sa vlaznim sundjerom pozdrav
radenko wrote:Nikola ovo je kamen takozvani secerac najveci je 15x15 cm odprilike i dobro si rekao redja se red po red do salunga i zaliva betonom sutredan kad se skine salung ociste se fugne spicom i fuguje se sa betonom sastavljenim sa nulom peskom prvo se nabacuje sa tankom mistrijom a kad malo prepije cisti se sa vlaznim sundjerom pozdrav
Hvala na odgovoru! Bas sam hteo tako nesto da zidam na Savi... Nego, samo mi objasni taj beton sa nulom - jel se mesa samo cement, voda i pesak, bez sljunka?