zanima me koliko bi mi para bilo potrebno za izradu ovakve komode od istog materijala u istom dezenu http://slike.milf-hosting.info/images/1323110530.jpg
samo malo vece dimenzija V100xSirina160, ukoliko ima neki stolar ili covek koji se razume a da je zeljan da mi pomogne oko nacrta
posto se ja oko toga ne razumem , a nisam pri parama nekoga da placam da mi to odradi
Verovao ili ne, ako odes na neko stovariste da ti iseku i iskantuju to, trebace ti malo vise para neko sto kosta ta komoda. Tebi ostaje da je sastavis. Ja sam na brzinu probao da izvucem materijal... Ovako:
Univer - 6,95m2
Lesonit - 1.76m2
Kant traka ABS - 12.85m
Kant traka mel - 18m
Klizaci za fioku - 4
Sarka - 4
Rucica - 6
Racunao sam dubinu 50cm, ova je mozda plica
Cene materijala imas ovde
Izvinjavam se sto se nisam predstavio
Zovem se Vlada , nadimak mi je surda ili manda imam 17 god
Ako ce me skuplje izaci onda nista od toga
Ja sam mislio da ce me izaci 2-4 hiljade dinara
zaboravih da kazem dubina je 35 cm
Last edited by vladamh on 05 Dec 2011 20:41, edited 1 time in total.
Nije problem u predstavljanju, imenu, godinama, nadimcima... vec ODAKLE SI? Iz kog grada?
Kako da te uputimo negde kad ne znamo gde se nalazis? Posaljemo te na stovariste u Nis a ti si iz Doboja
A usput to je i po pravilima foruma (popuniti u profilu).
branimir wrote:E sad, kako se mogao registrovati ako nije popunio obavezno polje ili nije
postavljen uslov za njega, a trebalo bi.
Tako sto za to polje ne moze da se postavi da bude obavezno. Ustvari, to polje uopste i ne postoji pri registraciji.
Mogli bi da izvodimo neke kerefeke, tipa ogranicenog pristupa dok se to polje ne popuni, al mislim da bi bila skuplja pita od tepsije.
Kako je i Novi Sad sirok pojam, mozes ici u vise pravaca
Stilles na Futoskom putu, Lamex na Rumenackom putu,...
Tamo ces dobiti prave informacije
A kako si smanjio dubinu na 35, verovatno 3700din