Ulazna vrata ..... problem
Ulazna vrata ..... problem
Imam problem sa ulaznim vratima tj deo vrata koji dolazi kod kvake usled nekog razloga pao je pa sad na onom delu gde su sarke ima 2 cm od poda a na drugom kraju vrata kaci u pod......pomozite nekom idejom da podignem to...dok ne nabavim josh koju masinicu i hvala vam unapred
kao sto sam i obecao evo slike..... vidi se i donji deo da je pao...nije na sarkama pao jednostavno nije u vinkli....posto su starija vrata samo kad bih mogao da ih vratim u vinklu pa kasnije pravicu druga
....dopuna......
odozgo

odozdo

....dopuna......
odozgo

odozdo

Last edited by Fila on 01 Sep 2011 22:05, edited 1 time in total.
Najbolje da probas sa ovim http://www.svezakucuidom.com/upload/2120000804717A.jpg na svaki cosak vrata po jedan ...naravno prvo ih vratis u vinklo 
Mislim da je to najjeftinije i najbrze rjesenje dok ne budes mogo da ih zamijenis i postavis nova

Mislim da je to najjeftinije i najbrze rjesenje dok ne budes mogo da ih zamijenis i postavis nova
auu to je toliko spalo da ti vidis napolje kroz falc.:butter:
da bi ih vratio u vinklu trebao bi da povadis stakla i ispune ispod,zatim vrata polozis na patos tako da dijagonalno upres cosak vrata u zid a na drugu stranu odupres dizalicu za kola(takozvanu "zabu")pa s njom dijagonalno vrsis pritisak tj kurblas dok se ne vrati u vinklu(pa cak i malo preteras)jer kad dizalicu otpustis malo ce se vratiti.
kad to odradis vracas sve nazad u ram(friz) ali tako da staklo u falcu potpaknujes(da ne visi opet u ramu),ispune dole ispod stakla lepkom za drvo zalepis i svuda vratis lajsne.
opisao sam ti nacin na koji ja radim takve stvari.:stolt:
da bi ih vratio u vinklu trebao bi da povadis stakla i ispune ispod,zatim vrata polozis na patos tako da dijagonalno upres cosak vrata u zid a na drugu stranu odupres dizalicu za kola(takozvanu "zabu")pa s njom dijagonalno vrsis pritisak tj kurblas dok se ne vrati u vinklu(pa cak i malo preteras)jer kad dizalicu otpustis malo ce se vratiti.
kad to odradis vracas sve nazad u ram(friz) ali tako da staklo u falcu potpaknujes(da ne visi opet u ramu),ispune dole ispod stakla lepkom za drvo zalepis i svuda vratis lajsne.

opisao sam ti nacin na koji ja radim takve stvari.:stolt:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!