Kao sto vam je Zoran rekao, to je masina za izradu utora i samo taj posao radi.Da li cete
stavljati keksice ili ce te sami praviti od spera(sto ja radim) njoj je sasvim svejedno.
Postoji mogucnost da radi i kao cirkular ako se stavi testera za male brusilice(za tanje stvari).
"Nevidljivo" spajanje univer ploča
Metabo, ne pravim klasican oblik keksa, vec je siri pravougaonik i nut prosiren.
Uvek ima otpadnog materijala i steta ga je bacati.
Keksaricu retko koristim i to samo kada su mi frez masine zauzete.
Inace korpuse spajam tiplovima i za to koristim ovaj alat

alat je za 16 i 18 mm ivericu, tacan je i efikasan.Inace sam ranije imao pravljenu
tiplaricu (sa 4 busilice) dobro je radila, ali je ovaj alat efikasniji i ne zauzima prostor.
Inace je radjen od 22mm materijala na glodalici.
Uvek ima otpadnog materijala i steta ga je bacati.
Keksaricu retko koristim i to samo kada su mi frez masine zauzete.
Inace korpuse spajam tiplovima i za to koristim ovaj alat

alat je za 16 i 18 mm ivericu, tacan je i efikasan.Inace sam ranije imao pravljenu
tiplaricu (sa 4 busilice) dobro je radila, ali je ovaj alat efikasniji i ne zauzima prostor.
Inace je radjen od 22mm materijala na glodalici.
1.Keksarica za te kolačiće po meni je nešto što mi je naj nekoristoljubije u stolarstvu ,kraće nema svrhu (za mene lično)
2.Sa tim alatom bih razmišljo tri dana najmanje ,za šta da je upotrebim a da nije za kolače,i običan manjiprorez !!
3. Slažem se da ima posla sa njom !
4. Moje mišljenje neka nesluži svakome !
5. To je nešto najgluplje u storlarstvu što po meni može da postoji u modernom stolarstvu i komercijalnom domenu elektro alata i stolarije iz razloga što netrpim ništa što ne DRŽI VODU DOK MAJSTORI ODU !!!
6. Ako ćemo iskreno ,iskreno od mene i još jednom sve shvatam ali keksaricu neshvatam !!!
7.Neka mi je bog u pomoći Lično !! ali stim alatom ??? nikada neću imati posla ?
8.Dok mu nepronađem svrhu ?
2.Sa tim alatom bih razmišljo tri dana najmanje ,za šta da je upotrebim a da nije za kolače,i običan manjiprorez !!
5. To je nešto najgluplje u storlarstvu što po meni može da postoji u modernom stolarstvu i komercijalnom domenu elektro alata i stolarije iz razloga što netrpim ništa što ne DRŽI VODU DOK MAJSTORI ODU !!!
6. Ako ćemo iskreno ,iskreno od mene i još jednom sve shvatam ali keksaricu neshvatam !!!
7.Neka mi je bog u pomoći Lično !! ali stim alatom ??? nikada neću imati posla ?
Last edited by MapleMan on 24 Jun 2011 23:05, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
- maricaiivica
- Moderator
MapleMan wrote:1.Keksarica za te kolačiće po meni je nešto što mi je naj nekoristoljubije u stolarstvu ,kraće nema svrhu (za mene lično)