Poliesterska podloga

Kako farbati, lakirati drvo, MDF. Pitajte sve o bojama, lakovima, farbama, bajcu. Gde kupiti i slično.
Post Reply
Slavkoooooo
Precizni šegrt

Poliesterska podloga

Post by Slavkoooooo »

Interesuje me da li se neko susreo sa ovim do sada? Ja sam je radio 100 puta i iskreno ne primecujem razliku izmedju nje i PU podloge, i mogu samo mane da navedem.
Znaci skuplja je za 20-30%, moras trceci da je radis posto se izuzetno brzo zgusne i onda mozes da je bacis, pojavi ti se osip po kozi ako radis u kratkoj majci :)....

Interesuje me ovo posto u poslednje vreme svaki 2 stolar sa leve strane dunava kad mi donese na usluzno trazi da se radi poliesterskom podlogom i ne vredi ubedjivanje da ne postoji razlika sem u parama, tvrdoglavi su i samo traze da radim poliester. A iskreno gadi mi se.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

bezi od poliestera ,to nije za stolariju(znam da dosta njih to trazi ali ja odbijam)nista nemam reci osim da ima malo vise efekata i deluje punije ali sve to se moze dobiti sa PU isto.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Slavkoooooo
Precizni šegrt

Post by Slavkoooooo »

znam singer ja sve to, ali da odbijam poslove zbog toga bas mi se i ne isplati posto sam ja skoro (pre 6-7 meseci) poceo da radim privatno tj. otvorio svoje usluzno, ali ocu da poludim pojede me aceton ima jos i ekcem da navucem :)
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

cuvaj zdravlje sinko dzaba ce ti biti pare posle,jos jednom ti kazem bezi od poliestera i PU je vec dovoljno otrovan.:tummenupp:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

jovan stojanovic
Dodavač alata

Post by jovan stojanovic »

Ako hoces da dobijes na kvalitetu probaj sa podlogom za automobile nemackog proizvodjaca mipa podloga je inace 4:1 i idi u dve ruke sa njom ne postoji trnutno nista bolje za neke srednje pare koje ovde mozes naplatiti a taj poliester je nesto preko cega po pravilu treba opet ici podloga znaci bezi od nje probaj sa ovim spricgitom(podlogom mipa 4:1)i videces rezultate a kao reklamu ofarbaj nesto u visokom sjaju pa kad ti dodje musterija videce razliku. pozz
Slavkoooooo
Precizni šegrt

Post by Slavkoooooo »

nesto sam experimentisao, poliester posle pripreme samo ugladis sa p1000 smirglom i tako se lepo razliva sve po njemu i odise punocom da je to zlo, jedino sto ubi smrad od acetona :(
Post Reply