Güde električni alati

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
ST STOLAR
Majstor stolar

Güde električni alati

Post by ST STOLAR »

Image

Zanima me dali netko ima iskustva s alatima od ovog proizvđača
odnosno zanima me konkretno Potezno preklopna pila GRK 210/300.
Pila izgleda solidno a cijena mi dijeluje dosta povoljno?
Pa ako ju netko slučejno ima htio bi čuti koliko je dobra ili nije.
branimir
Majstor majstora

Post by branimir »

Najbolje je alat probati da vidis kako radi.Vidi se da je robustan, lici na Makitine modele
posto ga radi Kinez i moze da bude odlican.Imam iskustva jer sam ranije nabavio model
(Nemacki Domotec) radjen za Makitu (sa laserom) koji odlicno i tacno radi(malo sam
doterao podesavanja). Treba promenuti samo testeru(pilu) jer su im one najlosija strana.
Ja sam nabavio rusku koja je izvanredna(najlon u Novom Sadu, 25 evra).
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Ima jedna Gude mislim da je 19 hiljada u wombyhausu ! Skroz je tamo poslednja pored MGC ,puna prašine musava malo ,list malo počo da rđa?, dole stoji na polici E šta je uptanju ona stoji i čeka da ode na jeftiniju prodaju jer je malo pukla po štitu !! Znači treba da je procene inače je štit neka plastika guma bitan je ali je i nebitan može se zamenuti Treba se raspitati ! spustiće je oni za jedno 40 % Ah da 2000 W je mislim jača ! samo jača i list 350 mm to je poenta da možeš grede i jaču građu seći inače na najlonu sam video boschovu zelenu 1500W 150 eura je nova Gude je dobar što se tiče kompresora Ali dal je kinez neznam !
Dva put zine , a tri put slaže
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

gude je isto kvalitet kao i womax(izP.R.C.ano)
za hoby varijantu odlican.:)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Sta god da kazu ovde na forumu sve je ok, ali ja imam taj ger vec tri godine i svasta je radio po terenu i ja sam prezadovoljan sa njim. Kupio sam ga kad mi je crko bosch, kao rezervnu varijantu dok ne uzmem bolji, medjutim nista mi stari bosch nije bolje radio od ovoga mada mnogi ovde nece verovati ali to mene nije briga. Jedino sto sam morao da menjam testeru jer ona je u svemu ovom diskutabilna, a ti kako ti je volja.
Pozdrav.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
stolart
Majstor majstora

Post by stolart »

Ја имам и хоби је варијанта скроз , није нешто прецизан мада можеш да га наштелујеш 100% али треба труда уа времена , није довољно померати по подеоцима . Користи добру и увек оштру тестеру и имаћеш биљи рез и прецизније ће радити . Мени је после можда 3-4 године отишао пуж на ротору , мислим , јер је отац носио на поправку , и у Вобију су то поправили за 15ак дана и наплатили око 5000дин .
Није лоше , колико пара ...
heavy11
Samostalni majstor

Post by heavy11 »

Znam da si pitao za misljenje o Guide testeru ali ukoliko ti nije mnogo 250 eura razmisli o Metabu KGS 216 M. Ja ga imam i lepo me sluzi. 3 godine garancije i odmah dobijas dobru testeru sa njim. Preciznost na nivou.
branimir
Majstor majstora

Post by branimir »

Kinezi obicno jedan model rade za vise brendova.
ST STOLAR
Majstor stolar

Post by ST STOLAR »

Hvala na informacijama, p.p.pila košta 150 eur. i mislim da izgleda predobro u odnosu na cijenu a i treba mi samo za teren tu i tamo pa mi se ne kupuje ništa profesionalno što ne koristim svaki dan. Å to se boscha tiče za mene je taj alat samo postao dobro upakirano... jer sam se razočarao već prije nekoliko godina i nepada mi na pamet bacati novac na njihovu šminku jer je samo ona ostala od kvalitete,ali to je moje osobno iskustvo i mišljenje.
Post Reply