Koji prelaz Pero?peradetlic wrote:ovako bolje samo slab onaj prelaz unutra ili se ne vidi
Moja mala umetnička dela
- peradetlic
- Majstor majstora
Jeste pliće nego na onim fotkama koje sam postavljala
ali sasvim dovoljno.
Ništa od unutra postavljenog ne dodiruje staklo a čak mi je i krep papir ispod sličica nabran.
Stvar koja mi je padala na pamet je da možda probam da odradim te frezane delove pod uglom od 90 ( da bi vizuelno izgledalo dublje ) kao i da ćoškove isto odradim pod 90 a ne ovako polukružno, kako bi bilo simetrično sa ramom- ali otom potom, glavni majstor će me već posavetovati i oko toga.
ali sasvim dovoljno.
Ništa od unutra postavljenog ne dodiruje staklo a čak mi je i krep papir ispod sličica nabran.
Stvar koja mi je padala na pamet je da možda probam da odradim te frezane delove pod uglom od 90 ( da bi vizuelno izgledalo dublje ) kao i da ćoškove isto odradim pod 90 a ne ovako polukružno, kako bi bilo simetrično sa ramom- ali otom potom, glavni majstor će me već posavetovati i oko toga.

Najbolje stvari u životu su nelegalne, nemoralne ili goje!!!
- dragisa dragisa
- Majstor
Moja mala umetnička dela su, nakon poprilično vremena, dobila svoj konačan izgled.
Moram istaći da sam neizmerno zahvalna Singeru, bez koga, definitivno, sve ovo ne bi bilo moguće, pomogao je i pomaže i dalje maximalno i pokazao se kao pravi, pravcati drug!!!
A veliko hvala i Dragganu za pomoć u izradi šablona.

Moram istaći da sam neizmerno zahvalna Singeru, bez koga, definitivno, sve ovo ne bi bilo moguće, pomogao je i pomaže i dalje maximalno i pokazao se kao pravi, pravcati drug!!!
A veliko hvala i Dragganu za pomoć u izradi šablona.

Najbolje stvari u životu su nelegalne, nemoralne ili goje!!!
- peradetlic
- Majstor majstora